Süleyman abi nasıl koyabilirim birde testlerin resmini mi
3DMark Vantage Sapıttı Buyrun !!!
Evet, testlerin resmini... İşletim sistemi nedir?
Bir de CPU-Z resmi iyi olur.
işletim sistemim win7 64bit CPU-Z programı yok abi indireyim o zaman
işte resim abi http://www.resimupload.com/ds295961054_Adsız.html
İnanılmaz düşük bu puanlar. Hatta testi bitirebilmen bile şaşırtıcı. Resimde zaten CPU-Z var. Sürücüler güncel mi? Hangi Windows 7 sürümü?
hepsi güncel abi windows 7 hangi sürüm bilmiyorum tam ama son gün indirmiştim abi
psu düşük geliyor olabilir mi abi sence
PSU yeterli. RC 7100 sürümüymüş kullandığın. Bence öncelikle sürücülerin güncel olanlarını kendin indirip kurmayı dene.
Veya en güzeli şu 90 günlük "Enterprise" sürümünü indirip kur.
https://www.chip.com.tr/forum/win ... eneyin_t125780.html
Ondan sonra bakalım duruma.
abi benim internet kotalı ama geçen ay kotayı aştım bu ayda aşamam:(
Bir internet kafeden filan indirebilirsin aslında.
olmazsa yarın öyle yaparım abi anlamadım niye böyle oldu hiçbir problem çıkarmıyor oyunlarda açılırken kapanırken ama test niye böyle çıktı bilmiyorum hatta geçen gün 7,5gblık bir dosyayı rardan çıkarırken aynı anda hem media player açık müzik dinliyordum hemde pes 2009 oynuyordum full özellikler açıkken hiçbir yavaşlama donma olmadı hala öyle bilgisayar gayet hızlı ama benchmark puanı niye düşük anlayamıyorum
Bana sürücü problemi gibi geliyor.
sürücü derken abi ekran kartı veya anakart mı yani
birde abi yeni aklıma geldi geçen gün forumda bir arkadaş passmark performance test diye bir program linki vermişti o programda da skor normal çıkmıştı 1200 çıkmıştı
Evet, büyük ihtimalle. Belki de test ile Windows 7'nin bir uyumsuzluğu olabilir. Çünkü normal işlem ve oyunlarda sorun yok diyorsun. Deneyip bakmak lazım.
abi bu saatte ilgilendiğin için çok teşekkür ederim abi benim gözler gidiyor iyice birşeyler yiyip yatarım yarın driverları yükleyeyim indirip tekrar abi çok teşekkür ederim allaha emanet ol
Rica ederim abicim. Ben de çıkacağım artık. Sen de Allah'a emanet ol. İyi geceler.
abi şimdi ekran kartı driverını yükledim yeniden indirdim birde çipset driverını yükledim skor yükseldi ama yine düşük abi buda resmi http://www.resimupload.com/ds240889977_Adsız2.html
birde abi 3d mark vantage yüklenirken microsoft visual c++ syntax error verdi acaba ondan olablir mi
Olabilir tabi. Bir şekilde bir yazılım uyuşmazlığı var; ya sürücülerde veya test programında. Sen ağır oyunları bile sorunsuz çalıştırıyordun değil mi?
evet abi hiç bir sorun çıkarmıyor oyunlarda
allah allah ya işlemciyide pentium III class diyor başka bilgisayarların testlerinde direk intel core 2 quad q9550 yazıyor aynı işlemci ya
birde 3d mark 2001 se programıyla benchmark testi yaptım ondada 23840 çıktı puanım o programda pentium III görüyor
Bir uyşmazlık var abicim.
abi şubatta win 7 almayı düşünüyorum orjinal sorun ondandır değil mi donanımsal bir sorun olabilir mi
Sanmıyorum donanım sorunu olduğunu.
tamam abi çok teşkkür ederim nasılsa oyunlarda bir sorun çıkarmıyor test isterse 0 puan versin :) allaha emanet ol abi tekrar çok teşekkür ederim