Hani o spedio mudur nedir. sapıtmış o :D
Yanlız download uploda eşit neredeyse iimiş. Ah bir heryerde olsa...
3G Hız testi yapalım
yav bu ttnet speedtest bende niye açılmıyor :)
ttnetin bana bir yamugu daha :)
edit: http://212.156.2.34/ burdan baglanabiliyorum
bende turkcell 3g vınn var 6 mgb hızında bağlanıyorum 3g kapsama alnında die 3g kapsama alanında deilseniz 300 klb hızında kullanırsınız oda internet sitelerne yavas girmez videoizlerken ama bende öyle sorun yok memlunum ama kota olmasa birde :( 2 yı tehadüdlü aldık birde kotam sıfılansın koycam resim cok az kaldı
upload hızı düşük online oyunlarda lag yapar
diyelim ki bu vınn modemden 2 tane aldık ama tek hesap kullanıyoruz hem ben hemde baska biri aynı hesaptan aynı anda girip kullanabilir mi ?
Ya arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz? 60-70 kb'tan aşağı upload hızı görmedim ben oyun oynanmaz demişsiniz. 1mbit adsl'inizde upload 25 kb/sn bilmem farkında mısınız? Nasıl çatır çatır oynuyoruz o zaman?
ben 3g bın kullnaıyorum ayjnı anda internete bağlanmak için vıınn baz modemi satın alcan 2 mgb hızla baglanıyorum ben 3g ye uzak yerde 3gnin altı 2mgb ile 4 mght arasında baglanır ama koya cok cabuk doluyor pişmanım ben şahsen satın almak isteyen varsa devrebilirim tahadütlü diye kaatamıoyrum 19 ayı var 24 aylık almak isteyenlere
bizimle paylaştığınız için teşekkürler :)
Operatör: Turkcell
Bağlantı Türü: Notebook, Avea Jet Mobil Modem
Download: 1.37 Mb/s
Upload: 0.32 Mb/s
Mekan: Yakamoz Sitesi - Sinop Merkez
pardon benimki 16G ben gelecekten geldim :D:DD:D:D:D çok yavaş net eskilerde gelecekte öle değil :D daha düşünmeden açılıyo siteler sen diyosun aa ben düşünecektim bu siteyi :D ayrıca pclerde öle büyük değil yani düşün 96 TB ramler parmağının ucunda :D basıon açılıo :D:DD
bu ülkede 3g kullanılmaz. gideceksin smile adslden 8mbe kadar 49lira sınırsız alıcaksın
bu ülkede 3g kullanılmaz. gideceksin smile adslden 8mbe kadar 49lira sınırsız alıcaksın
ankara mamak akdere da yeni aldığım turkcell 3g verileri şöyle:
indirme hızı:4,60 mbps
yükleme hızı: 3,11 mbps