Arkadaşlar Bu Ay Sonu Sınırsız İnternetimi Artık Fazla Zaman Geçirmeyeceğim İçin Kapattırıp 3G Modem Almak İstiyorum ...<
Bana Min. 4GB 3G Modem Tavsiyelerinizi Bekliyorum ! Şimdiden Teşekkürler Eminim Bu Soruyu Soracak Çok Kişi Vardır :)
3G Modem ve Tarifeler Herkes İçin Gerek Olan
3g modem vodafone al derım faturalı hat alacaksan 5gb ıle 1 gb secenegı var ben 5gb aldım 1 gb yetmıyor cunku ama fazla zaman ugrasmam dersen kontorlu hatlı modem al 1gb 3 ayda bedava faturalıdada 3 ay 5gb bedava 1gb 30 5gb 50 tl cıvarı fıatları ama ev netıne gore cok yavas tır 3g ler haberın olsun ıyı dusun derım
bırde vodafone de 4 gb yok 5 gb yaptılar 4 fıatına 5 yanı vede su cok onemlı hangı hat bulundugun bolgede
cekıyorsa o nun 3g sını tak derım yada o hattı al derım 3g ıcıne cunku cekım sorunu olabılıyor vede ben derımkı flasget gıbı program kesınlıkle kullan alınca 3g yı cunku ındırme hızı cok yavas yanı 10mb lık bır dosyayı 15 20 dakıka suruyor ındırmek ama falsget gıbı ındırme aracı kullanırsan bu sure 3 dakıkaya kadar dusuyor bunlar benım tecrubelerım daha fazla bılen varsa onlarda yaazabılır...
apaketlerı ıyı ıncele hemen atılma derım cunku faturalı hatlarda 12 yada 18 ay mecburı anlasma yapıyorlar kulan kullanma oduyon yanı ama vodafone de 3ay bedava ılk uc ay cunku modemın parasını cıkartmak ıcın normalde 100 tl cıvarı bu alet elektronıkcılerde var alıyon ıcıne ıstedın faturalı yada kontorlu hattı kullanabılırsın eger24 ay kabul edersen vodafonede 1000 tl hedıye cekı verıyorlar teknosadan 13 tl loptop falan alırsın 300 l odeyerek ama paket fıyatlarını ıyı ıncele derım cunku her fırmada gecırıyorlar gerı donusu olmayan gecırme ben nce 1gb aldım sonra 5 gb ye gectım yuklselttım yanı ası lfıyatı 45 5gb nın ama 7 tl devlet alıyor hat tesıs ucretı dıye vergı bu fıyat 55 tl yı buluyor her ay..ona gore ..vede sunu ogren derım 1000 tl hadıye cekını alınca tarıfe degısıyormu yuklselıyormu onu bılmıyorum bayolere sor derım..
http://www.vodafone.com.tr/Internet/mobil-internet-paketleri.php
dostum ayırıca 75 TL 1000 TL LIK HEDIYE CEKINI ALIRSANMIS BAKTIM
ben 12 aylık obone oldum ıyı ıncele kesın fıyat 45 tl vergı ıle toplam her ay 1 55 tl her ay ama ılk uc ay bedava ben kullanıyorum 4 aydır vede 12ay sonra devlet 55 tl toplam tesıs ucretı alıyor hepsınde var bu bunu taksıte baglıyor 12 ay sonra bu fıyat 45 tl ye dusecek tesıs ucretı taksıtı bıtecek 7 tl cıvarı taksıt yanı devlete tesıs ucretı
sonuc ılk uc ay bedava net 5gb her ay sadece7tl vergı taksıt yanı devlete hepsınde var
12 ay sonra fıyat 45 olcak kesındır
suan 55 tl kesın her ademe ben cok arastırdım en ıyısı bu geldı bana vodafone dıgerlerını karsılastır onlar daha pahalı vede 4gb.... eger ucuzunu arıyorsan telekondam vazgecme 3g ucuza gelmez hıcbırınde
vede. 3g nın tek ozelleıgı loptopun varsa heryerde net e gırersın baskada farkı yok ayrıca ısımlerıne bakma wın jet vodafone hepsı aynı 7.2 hız
benden bu kadar yazdıklarımın tumunu ıyıce okursan vede arastır her bayıye gıt turkcell vodafone avea tarıfelere bak kendın karar ver ama benım tavsıyem sızın orda cekıyorsa vodafone alderım en ıyı ucuzu lımıtı en yuksek olan o.....