Bir Fenerbahçe Klasiği..
4-1 ŞİİRİ
- 1
- 2
5-2 şiiri ne çabuk unutuldu be siz avunun bunla artık millet uzaya gitti siz hala 4-1 peşindesiniz :D
çok iyi bir şiir yazanın ellerine sağlık
onlineTRKimse çözemez nasıl bir takımdır bu FENER..İşte bu yüzden fenerli olmayı eziklik olarak tabir ediyorum..
En kötü zamanında bile cimbomu yener..
Duygularımızı öğrenmek istiyorsanız eğer..
Bu galibiyet 10 tane şampiyonluğa değer..
Galatasaray aynı sezonda fenere 2 kere yenilse bile yine şampiyon olabiliyorsa gerisi teferruattır.. Varsın fenere her maç yenilsin Galatasaray'ım, ezüklerin tek ve en büyük başarısı olmaya devam etsin Galatasaray'ı yenmek..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 15 Kasım 2008 12:07
fb ye yenılmeyı kabul eden gslıler aglayın halınıze ama yapcak bıseyınız yok sızde haklısınız bu boyle devam etmek zorunda :D
CU_GS7İşte bu yüzden fenerli olmayı eziklik olarak tabir ediyorum..sinek mi vızılda dı??
Galatasaray aynı sezonda fenere 2 kere yenilse bile yine şampiyon olabiliyorsa gerisi teferruattır.. Varsın fenere her maç yenilsin Galatasaray'ım, ezüklerin tek ve en büyük başarısı olmaya devam etsin Galatasaray'ı yenmek..
CU_GS7İşte bu yüzden fenerli olmayı eziklik olarak tabir ediyorum..vay senin ağzına sağlık tek söz yok
Galatasaray aynı sezonda fenere 2 kere yenilse bile yine şampiyon olabiliyorsa gerisi teferruattır.. Varsın fenere her maç yenilsin Galatasaray'ım, ezüklerin tek ve en büyük başarısı olmaya devam etsin Galatasaray'ı yenmek..
onlineTRsinek mi vızılda dı??Zoruna mı gitti sanki.. =)
CU_GS7Zoruna mı gitti sanki.. =)Hehmde nasıl zoruna gitti zorunamı gitti kardaş zoruna :D:D
CU_GS7İşte bu yüzden fenerli olmayı eziklik olarak tabir ediyorum..
Galatasaray aynı sezonda fenere 2 kere yenilse bile yine şampiyon olabiliyorsa gerisi teferruattır.. Varsın fenere her maç yenilsin Galatasaray'ım, ezüklerin tek ve en büyük başarısı olmaya devam etsin Galatasaray'ı yenmek..Ve arkadaşın cevabı suç-ve-cezavay senin ağzına. sağlık tek söz yok
YEDİYİ TEK BİZ ATARIZ UEFAYI TEK BİZ ALIRIZ HEP BÜYÜK O KALACAK SİZİ ÇILDIRTANDA BU YA HEP KABUSUNUZ OLACAK
!!ŞaNLı GALATASARAY!!
suç-ve-cezaHehmde nasıl zoruna gitti zorunamı gitti kardaş zoruna :D:canım inşallah kurtulursun down sendromundan yayınladıgın fıkradan sonra...geçmiş olsun.
saint haklı 1. lig sizin kafanızdaki 2. lig oluyor arkadaşlar
R3QU3MYEDİYİ TEK BİZ ATARIZ UEFAYI TEK BİZ ALIRIZ HEP BÜYÜK O KALACAK SİZİ ÇILDIRTANDA BU YA HEP KABUSUNUZ OLACAKŞanlı olanın şanı bitti. Bu Oyunda Burda bitti. Sizin icin 4 yedik bitti Bir dahakine kesin yeneriz helede kadiköyde Yeneriz mantıgını aklınızdan kaldırın. BU HİC OLMAYACAK. Cünkü o ruh hicbir takımda yok.Herkezi yenersiniz Altyapı takımını yenersiniz() Gelir gider HERKEZİ yenersiniz AMA .! kadiköyde FENERBAHCEYE gelince bu saltanat ortadan kalkar bunuda bilesiniz. Tüm eziklere benden selamlar..
!!ŞaNLı GALATASARAY!!
Merak etmeyin siz o şan hiç bitmeyecek.Samiyende ağızınızın payını alacaksınız fb gibi ezik olan bir takım görmedim geçen sene r.carlos lu muhtaşem kadromuzla şampiyonuz diyordunuz gördük şampiyonluğunuzu.Yıllardır Türkiye kupasını alamıyorsunuz ezikler.
R3QU3MMerak etmeyin siz o şan hiç bitmeyecek.Samiyende ağızınızın payını alacaksınız fb gibi ezik olan bir takım görmedim geçen sene r.carlos lu muhtaşem kadromuzla şampiyonuz diyordunuz gördük şampiyonluğunuzu.Yıllardır Türkiye kupasını alamıyorsunuz ezikler.Kadıköyde Kesin yeneriz,Kesin berabere kalırız evet bu gibi sözleri söyleyenler Cok iyi tanıdıgım Galatasaraylılar Şimdi Telefonlarımı acmıyorlar.
Futbolda ne olacagı belli olmaz.Sizde Fazla kapılmayın bu ezikce duygulara.
Kendinizi avutun anca siz kendinizi Türkiye cumhuriyeti takımı değil Fenerbahçe cumhuriyeti olarak görüyorsunuz.
- 1
- 2