4 : 3 ( Normal Ekran ) LCD tavsiye
http://www.hepsiburada.com/samsu ... 6&productid=bd52115 16ytl daha verip bunu almak var 2ms tepki süresi ve 20'' ama sen 4:3 istiyorsun senin seçtiğin samsung monitör iyidir
20" olması önemli değil. benim alacağım 19" 4:3 olduğu için wide screen den biraz daha büyük görüntü sağlayacağını düşünüyorum.
LG ile ilgili bi fikri olan varmı peki?
http://www.hepsiburada.com/produ ... 6&productid=bd52115
artık devir wide screen devri bu saatten sonra hem 5 ms hemde 4:3 monitör almak hiç mantıklı değil, 19 ekran nasıl olurda 20 ekrandan daha büyük görüntü verebilirki, bak şimdi ikisinin ebatlarını çarpalım beraber görelim hangisi daha fazla ebatlı,
19 - 405.6mm * 335.2mm = 135957.12 mm
20 - 472.9mm x 326.5mm = 154401.85 mm
evet sonuç ortada her halukarda 20 inc hem ebatıyla hemde 2 ms tepki süresiyle kesinlikle alınması gereken monitördür bu 2ms nin farkı özellikle oyunlarda kendini gösterir
ama seçim yinede senin.
Wide screen var benim arkadaşta en yüksek çözünürlülükte bile görüntüyü yanadoğru esnetiyor.
Wide demek zaten geniş demek ... benim laptopumda wide screen 15.4'' hiç öyle yana esnetme yapmıyor kendini auto olarak ayarlıyor hemen
Markası Hasıng.. böyle bir şey olması lazım
LivingLoud20" olması önemli değil. benim alacağım 19" 4:3 olduğu için wide screen den biraz daha büyük görüntü sağlayacağını düşünüyorum.bu cümle biraz garip kaçtı yoksa 4:3 olsun 16:10 olsun ne olursa olsunda ben sadece öneri sundum :=)
Raxx36bu cümle biraz garip kaçtı yoksa 4:3 olsun 16:10 olsun ne olursa olsunda ben sadece öneri sundum :=)16:9 monitörler üstten dar oldukları için bana küçükmüş gibi görünüyorlar ve 4:3 ün hazzını vermiyorlar. bunu söylemek istedim.
benim verdiğim linktekinden tek farkı kontrast oranı :=) arkadaş wide olmayanından istiyor
bunun ebatları biraz daha geniş
neden 19" 4:3 ler 20" 16:9 larla neredeyse aynı fiyatta?
ya da neden Wide lar daha ucuz diyelim?
onu da dedim yukardan basık olduğu için olmaz dedi :=)
LivingLoudneden 19" 4:3 ler 20" 16:9 larla neredeyse aynı fiyatta?yeni teknoloji her zaman daha ucuzdur misal vermek gerekirse 65 nm ekran kartları ile aynı kartın 55 nm olanının daha ucuz olması, dd2 ramlerin ddr ramlerden ucuz olması gibi örnekler verebiliriz
ya da neden Wide lar daha ucuz diyelim?