4 yaşında
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj
güzelmiş çocuktan o kadarı gelir peki büyükler ne yapıyor? :S
Yıllanmış Üye
128 mesaj
Bu resmi okulda asmayı düşünüyorum.Ama resimde 4 yaşında bir kızın resmini koysalarmış daha iyiymiş
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
4 yaşında 1 kız resmi bulup aynı metini o resim üzerine yapabilirsin..MatalienBu resmi okulda asmayı düşünüyorum.Ama resimde 4 yaşında bir kızın resmini koysalarmış daha iyiymiş
Yıllanmış Üye
128 mesaj
Üzerine fotoğraf yapıştırmak olmaz.Bir fotoğraf bulup üzerine yazıyı yazmak gerekir.CU_GS74 yaşında 1 kız resmi bulup aynı metini o resim üzerine yapabilirsin..
Viking ayrıca merak etme düşünmüştüm bunu.
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
Eee ben de aynı şeyi demek istemiştim bratha..
Taze Üye
5 mesaj
evt kesnlikle katılıyorum 4 yaşındaki çocuk bile böyle düşünüyor bunu herkese okutmak lazm kesn utanan çok olr halinden büyüklerimz ne ypıor bz ne yapıorz bu konuda :((((
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj
Gerçek mi ki nerden bilcez ??? Ama gerçekse yoruma bile gerek yok...
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
Gerçek veya uydurma, konu o değil ki?? Yanlış yerde takılmışsın bratha..OOOOMMMMEEEERRRRGerçek mi ki nerden bilcez ??? Ama gerçekse yoruma bile gerek yok...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj
Tamam zaten anlatmak istediğini kaydettim hafızayaCU_GS7Gerçek veya uydurma, konu o değil ki?? Yanlış yerde takılmışsın bratha..

Yıllanmış Üye
561 mesaj
bence gerçek değil. insanlara mesaj verebilmek için yazılmış bir yazı. çünkü kaç yıldan beri bu yazının en az 5 - 10 varyasyonyonunu gördüm.OOOOMMMMEEEERRRRGerçek mi ki nerden bilcez ??? Ama gerçekse yoruma bile gerek yok...
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
Peki brava ok..kalamarrbence gerçek değil. insanlara mesaj verebilmek için yazılmış bir yazı. çünkü kaç yıldan beri bu yazının en az 5 - 10 varyasyonyonunu gördüm.