4 yaşında
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj
güzelmiş çocuktan o kadarı gelir peki büyükler ne yapıyor? :S
Yıllanmış Üye
128 mesaj
Bu resmi okulda asmayı düşünüyorum.Ama resimde 4 yaşında bir kızın resmini koysalarmış daha iyiymiş
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
MatalienBu resmi okulda asmayı düşünüyorum.Ama resimde 4 yaşında bir kızın resmini koysalarmış daha iyiymiş4 yaşında 1 kız resmi bulup aynı metini o resim üzerine yapabilirsin..
Yıllanmış Üye
128 mesaj
CU_GS74 yaşında 1 kız resmi bulup aynı metini o resim üzerine yapabilirsin..Üzerine fotoğraf yapıştırmak olmaz.Bir fotoğraf bulup üzerine yazıyı yazmak gerekir.Viking ayrıca merak etme düşünmüştüm bunu.
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
Eee ben de aynı şeyi demek istemiştim bratha..
Taze Üye
5 mesaj
evt kesnlikle katılıyorum 4 yaşındaki çocuk bile böyle düşünüyor bunu herkese okutmak lazm kesn utanan çok olr halinden büyüklerimz ne ypıor bz ne yapıorz bu konuda :((((
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj
Gerçek mi ki nerden bilcez ??? Ama gerçekse yoruma bile gerek yok...
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
OOOOMMMMEEEERRRRGerçek mi ki nerden bilcez ??? Ama gerçekse yoruma bile gerek yok...Gerçek veya uydurma, konu o değil ki?? Yanlış yerde takılmışsın bratha..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj
CU_GS7Gerçek veya uydurma, konu o değil ki?? Yanlış yerde takılmışsın bratha..Tamam zaten anlatmak istediğini kaydettim hafızaya
Yıllanmış Üye
561 mesaj
OOOOMMMMEEEERRRRGerçek mi ki nerden bilcez ??? Ama gerçekse yoruma bile gerek yok...bence gerçek değil. insanlara mesaj verebilmek için yazılmış bir yazı. çünkü kaç yıldan beri bu yazının en az 5 - 10 varyasyonyonunu gördüm.
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
kalamarrbence gerçek değil. insanlara mesaj verebilmek için yazılmış bir yazı. çünkü kaç yıldan beri bu yazının en az 5 - 10 varyasyonyonunu gördüm.Peki brava ok..