Herkes başka bi saçmalamış ya.. Bumudur chip forum ya. Hakkatten biz türkler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz ya. Biride bir gün bunun aksini ıspatlasın ya.. Okuma yazmanız yokmu bi önce okuyun be
ya arkadaşlar hiçbiriniz anlamamışınız iyice okuyun lütfen. 4.2.2.2 yada diğerleri yapınca benim sitem elitfreeshop.com açılmıyor. Birçok insan bu dns leri kullanıyor bu yüzdende benim siteme giremiyor. Bu dnsler üzerindende siteme girilebilmesini nasıl sağlarım
-----ESKİ----------------
ya arkadaşlar hiçbiriniz anlamamışınız iyice okuyun lütfen. 4.2.2.2 yada diğerleri yapınca benim sitem elitfreeshop.com açılmıyor. Birçok insan bu dns leri kullanıyor bu yüzdende benim siteme giremiyor. Bu dnsler üzerindende siteme girilebilmesini nasıl sağlarım
-----ESKİ---------------
Merhaba,
Hepimizin bildiği gibi youtube ve birçok yasak siteye girmenin en popüler yöntemi dns ayarlarınbı değiştirmek. Ama bu ayarları değiştirincede kendi sitem olam elitfreeshop.com a giremiyorum. Kendi sitemede bu dns sunucusu aracılığı ile girilmesini nasıl sağlayabilirim.? Bunun dışında birçok dns sunucusu var onlar içinde nasıl bir çözüm yaratılabilir.?
4.2.2.1 DNS Ayarları
Yapmanız gereken dns ayarlarını 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yapmak.Bu ayarlarla tüm sitelere sorunsuz girebilirsiniz...
Düzeltme:cevap eksik kalmış kendi siteniz için şunu yapabilirsiniz.sisteminizi bilmiyorum ben windows 7 ye göre söyleyim,xp ise ondada aynıdır yada benzeridir.Ağ bağlantılarıma girin,Özelliklerden tcp ıpv 4 ü seçin ve özelliklere tıklayın.açılan pencerede diğer yapılandırmayı seçin.kullanıcı tarafından yapılandırılmış ı seçin ve buraya kendi sitenizin ıp adresini ,ağ geçidini ve dns ayarlarını girin.Bu şekilde kendi sitenize de sorunsuz girmeniz gerekir..
4.2.2.1 Sanırım TTNet yurtdışı DNSleri galiba.
8.8.8.8 ve 8.8.4.4 Google DNS. Bunu ya da 208.67.222.222 / 208.67.220.220 kullanırsan daha iyi olur.
bilmeyen arkadaşlar için resimli anlatımları var hem Win XP hem Win7 için...
Windows Xp İçin Resimli Anlatım...
http://www.platforyum.com/Frm/internet-ve-msn/youtube'a-dns'li-cozum/
Windows 7 İçin Resimli Anlatım...
http://www.platforyum.com/Frm/internet-ve-msn/youtube'a-dns'li-cozum-windows-7-icin-resimli-anlatim/
Herkes başka bi saçmalamış ya.. Bumudur chip forum ya. Hakkatten biz türkler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz ya. Biride bir gün bunun aksini ıspatlasın ya.. Okuma yazmanız yokmu bi önce okuyun be