4.4 ghz E8400
olabilir tabiki mesela avrupada QX9650 ve QX9750'yi sıvı soğutma ile 6 ghz kadar uçurduklarını duymuştum
sogutması saglam oldugu sürece cıkartırsın, hatta iyi derece uzman biriyse geçirirde bile...
bende Q6600'ü 3.51 ghz çıkarınca bi şey yaptım sandım, adamlar 5 ghz bile banamısın demiyor
Doğrudur ben Pentium 4 3.00 ghz Prescott işlemcide bile 4.3 ghz e çıkıyorum
Üstelik hava ile soğutmayla.
es-lowolur olur bal gibi olur nitrojen ile sogutup 5i bile görebilirsin :)600 mHZ FSB hey maşallah. Hangi anakart ile çıktıysa 600fsb ye helal vallahi.e5200 overclock rekoru 5511.76MHz ile bi amerikalıya ait :) :)
es-lowaynen öle valla :) ben 3.8 yaptım diye hava atıonOnlar günlük kullanmak için devasa sıvı soğutma sistemi kullanıyorlar ama
adamlar günlük 5.5de kullanıolar bu işlemciyi
mustafa91Onlar günlük kullanmak için devasa sıvı soğutma sistemi kullanıyorlar amaşöle bişimi dedin
Son Düzenleme: Barış ~ 12 Aralık 2008 15:02
es-lowşöle bişimi dedinsoba borusu gibi soğutma sistemi
ama hiçbirşey bağlı değil bende o olsa şimdi ne overclock yapardım
sadece işlemciyi soğutmak yetmiyorki bu soba borusu barındıran sistem fazla dayanamaz gibi çünkü bunun kuzey ve güney köprüleride var anakartı tamamen her yerini soğutmak gerekir :) bnce bir tünel yapaıp öne ve arkaya birer fan öndeki fanın önünüe kuru buz önden soğuk hava içeri gircek dışarı çıkıcak böylece belkide 8-9 ghz lere çıkıla bilir ( ammada attım ha )