4.4 ghz E8400
olabilir tabiki mesela avrupada QX9650 ve QX9750'yi sıvı soğutma ile 6 ghz kadar uçurduklarını duymuştum
sogutması saglam oldugu sürece cıkartırsın, hatta iyi derece uzman biriyse geçirirde bile...
bende Q6600'ü 3.51 ghz çıkarınca bi şey yaptım sandım, adamlar 5 ghz bile banamısın demiyor
Doğrudur ben Pentium 4 3.00 ghz Prescott işlemcide bile 4.3 ghz e çıkıyorum
Üstelik hava ile soğutmayla.
es-lowolur olur bal gibi olur nitrojen ile sogutup 5i bile görebilirsin :)600 mHZ FSB hey maşallah. Hangi anakart ile çıktıysa 600fsb ye helal vallahi.e5200 overclock rekoru 5511.76MHz ile bi amerikalıya ait :) :)
es-lowaynen öle valla :) ben 3.8 yaptım diye hava atıonOnlar günlük kullanmak için devasa sıvı soğutma sistemi kullanıyorlar ama
adamlar günlük 5.5de kullanıolar bu işlemciyi![]()
mustafa91Onlar günlük kullanmak için devasa sıvı soğutma sistemi kullanıyorlar amaşöle bişimi dedin
Son Düzenleme: Barış ~ 12 Aralık 2008 15:02
es-lowşöle bişimi dedinsoba borusu gibi soğutma sistemi
ama hiçbirşey bağlı değil bende o olsa şimdi ne overclock yapardım
sadece işlemciyi soğutmak yetmiyorki bu soba borusu barındıran sistem fazla dayanamaz gibi çünkü bunun kuzey ve güney köprüleride var anakartı tamamen her yerini soğutmak gerekir :) bnce bir tünel yapaıp öne ve arkaya birer fan öndeki fanın önünüe kuru buz önden soğuk hava içeri gircek dışarı çıkıcak böylece belkide 8-9 ghz lere çıkıla bilir ( ammada attım ha )