40 yepyeni cep telefonu!

CHIP Online
25-10-2010, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

HTC, Samsung ve diğer firmalardan 40 yeni cep telefonu! İşte önümüzdeki günlerin yıldızları...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/40-yepyeni-cep-telefonu_23168.html

Resimlerle: 40 yepyeni cep telefonu!

Microsoft cep telefonu piyasasını yeni işletim sistemi Windows Phone 7 ile sağlam bir adım atıyor.

Ancak bu girişin karşısında son derece güçlü bir rekabet var. Piyasaya yeni giren cep telefonları birbirinden farklı fiyatlarda, birbirinden çok farklı özellikler ve tasarımlar sunuyorlar.

Sonbaharla birlikte piyasaya giren bu yeni cep telefonları arasında Windows Phone 7 logosu taşıyan Samsung Omnia 7, HD7 HTC, LG Optimus 7th gibi modeller dikkat çekiyor.

Android de tam gaz yola devam ediyor Desire Desire Z, HD ready gibi modeller göze çarpıyor. Huawei biri yeni ve fiyat avantajı sunan markalar, Samsung'un yeni Bada modelleri, Nokia'nın yeni Symbian'ları ve çok daha fazlası sizi galerimizde bekliyor...

Tüm konu: 40 yepyeni cep telefonu!

Resimlerle: 40 yepyeni cep telefonu!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: En son modellerden hangilerini beğendiniz?

SüRmenaJ KaOSs
25-10-2010, 01:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,907 mesaj

vay be şu teknolojiye yetişmek ne kadar zor eskiden ekran minicik tuşlar kocamandı şimdi ekran kocaman ama tuşlar hiç yok :)))
ekranlarını bile hd yaptılar hafızaları yükseldi, işlemcileri yükseldi 1ghz işlemciler taktılar bakalım dama neler görcez :))

Karub
25-10-2010, 10:13   |  #3  
Karub avatarı
Yıllanmış Üye
2,652 mesaj

Merakla N8'i beklemekteyim... Nokia, diğer markaları kendine rakip görmüyormuş gibi davranıyor. N8 benim ve tahmini olarak diğer akıllı telefon kullanıcılarının, Nokia yolundan dönüm sebebi olabilir.
Nokia'da genelde malzeme kalitesi diğer marka/modellere göre kalitesiz olduğu için çoğu kişi yeni yeni çoğalan Bada, Windows 7 gibi işletim sistemine sahip olan markalara geçiş yapabilir. Ama daha kullanmadan bir şey dersek çok erken olur. Beklicez, bekliyoruz..

tolu_en
26-10-2010, 19:45   |  #4  
Yıllanmış Üye
170 mesaj

Androıdli cihaz kullanmak Ayrı keyif sadece kullanan bilir
Bence Htc Desire Hd En İyisi...