400 Sİgara deneyi | 9.9 MB |
400 (20 paket) sigara içince neler oluyor? bir görelim bakalım,
GOMPlayer\BS.Player FREE\Nero izleyebilirsiniz
[url="http://rapidshare.com/files/191966486/Sigara_i_iyormusunuz__hayaletferdi.rar
"]burd.[/url]
GOMPlayer için gerekli codec download
Edit:deneyi izlemenizi ve yarın sabah başka bir güne başlamanızı dilerim.
400 (20 paket) sigara içince neler oluyor?
Hiç kullanmadım ölüceksem sigaradan ölmücem.Öle etrafta soba bacası gibi dolaşmak çok komik.
bende onun içildigi ortamda bile bulunmak rahatsız edici
sigarayı içmiyorum ve içenleri de anlayamıyorum içiğin yıl sayısı ile sigara fiyatını çarpınca kendini zehirlemek için ne kadar para verdiğini görünce şaşırırsınız neredeyse bir araba parası ediyor.içmiyorum ve içenlerle de arkadaşlık yapmıyorum.
waybebende onun içildigi ortamda bile bulunmak rahatsızEvet aynen. Bu sorun için yasa bile çıkarıldı ama uyan kim
sigare içmiyorum ve bundan çok mutluyum insanlar dertlerim için içiyorum bu olmasa ben yaşayamam diyor. HErkesin bir yaşam öyküsü vardır herkes acı çekiyor bende çok acı çektim çekiyorum birde yetmiyormuş gibi bir kıza aşık oldum söyleyemiyorum çünkü benim gibi birinden hoşlanma olasılığı 0 ama olsun yinede o kızı görebildiğim için bile mutluyum "SENİ SEVİYORUM KÜBRA". insanlar dertleri olduğunda hiç pozitif düşünmüyor hep ben bittim diyor ama bitilmiyo çabalayınca herşey düzeliyo ben 2 yıl öncesine kadar hiç gelecek hayali olmayan düz liise öğrencisiyken bir karımla bir ticaret meslek lisesinde web tasarım bölmüne geçtim ve bu bölüm benim hayatımdaki dönüş noktası oldu hemen pes etmeyin :D
wooowwww superrrr resımm içenleree örnek olması dileğiyleee.......
onlineTRwooowwww superrrr resımm içenleree örnek olması dileğiyleee.......Ben İçiyorum Bişey Değişceni Sanmıyorum İzlesemde İzlemesemde Eminim O Yüzden Boştan Yere 10 MB Kotaya İşlemesin.Bu arada çok fazla abartıyosunuz sigara içme durumu ..
klasik bi laf ama olsun niyede sölücem " içende ölüyo , içmeyende ölüyo "Son Düzenleme: cam-ali ~ 14 Mart 2009 06:19
cam-aliBu arada çok fazla abartıyosunuz sigara içme durumu ..evet arkadaşa katılıyorum
klasik bi laf ama olsun niyede sölücem " içende ölüyo , içmeyende ölüyo "
he he ,güzelde içen daha erken ölüyor.Üstelik etrafına da çektirerek ve dünya masraf yaptırarak(artık anlamışsınızdır).Olay söylediğiniz kadar basit değil,bunlar içenlerin kendini(üstü kapalı)savunma mekanizmasından ibaret sadece.
viking20he he ,güzelde içen daha erken ölüyor.Üstelik etrafına da çektirerek ve dünya masraf yaptırarak(artık anlamışsınızdır).Olay söylediğiniz kadar basit değil,bunlar içenlerin kendini(üstü kapalı)savunma mekanizmasından ibaret sadece.Önere Bileceğin Bi Sağlık Kurumu Varmı Viking Kardeşim Tedavi Olmak İçin !
ne konuşmuşki hemen de tedavi valla bravo viking seni chipe saglık gorevlisi falan ilan edelim:))
şaka bır yana guzel yazmışsın ki adam etkilenmiş... sızede tebrıkler bırakmak ıstedıgınız için......
sigara içen sonucuna katlanır