selam arkadaşlar herkese kolay gelsin başarilar dilerim
uygun bir ekran kart ariyorum fakat psu 500w
buna uygun 400-450 tl cift fanlı 2 gb li ekran kart öneri yapabilcek varmi
pc de 2 oyun çaliştirdiğim için ekran kart yetersiz geliyor gibi sanki
400-450TL ekran kart önerisi
ASUS GTX650 Ti Boost DirectCU II tavsiyemdir.
Ayrıca bir not düşeyim; ekran kartı alırken GB değerine asla bakma. Müşterileri kandırmak için konulmuş bir özelliktir sadece.
NVİDİA olarak hangi önerirsiniz atilerde pek performans alamiyoprum nedense
2 tane oyun açınca biraz oyun içerinde kasma yaşıyorum low modda
2 tane acınca doğal olarak bırazda olsa kasıyor
aion online
Minimum Sistem Gereksinimleri:
CPU : Pentium 4 2.8GHz or AMD Athlon 2800 RAM :512MB VGA :GeForce 5700 or Radeon 9600, DirectX 9c or higher HDD: 15GB
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
CPU : Pentium 4 3.0GHz or AMD Athlon 64 3000 RAM :1GB VGA :GeForce 6600 or Radeon x1550, DirectX 9c or higher
HD: 30GB
sizo23 bunu beğendi.
bendeki kart bu
http://www.asus.com/Graphics_Cards/EAH6750DI1GD5/
işlemci amd fx8350
ram 8 gb 2x4 1866mhz cl9
bendeki kart bu
http://www.asus.com/Graphics_Cards/EAH6750DI1GD5/
işlemci amd fx8350
ram 8 gb 2x4 1866mhzGTX 660 veya HD 7870 alırsın bu fiyata.
aynen bu adamın söylediği kartı almanı tavsiye ederim kendım kullanıyorum crysis 3 full ayar 33 fps :D
Şu ekran kartı vram karışıklığını düzeltmek istiyorum.
Fazla GB tabi ki iyidir.Çünkü MSAA,FXAA,AA,AF gibi değerler doğrudan vrame etki eder.Fakat temel faktör gpunun içindeki güçtür.Core clock ve shader clock diyebiliriz.
Mesela 2 GB HD5450 alacağınıza 1 GB 9800 GT alın.Çünkü HD5450 in içinde gpu zayıftır.Zaten o video rami doldurabilecek hızda çalışmayacaktır.Bilirsiniz ki ekran kartı vrami (GB) sürekli olarak bi doldur boşalt çalışması içinde.
Bu MEGAPIXEL gibidir.İyi lensle birlikte megapixel değeri yüksek olan bir kameraınn fotoğrafları tatmin edicidir.
Fakat kötü lensle megapixel değeri yüksek olan bir kameranın fotoğrafları çamur gibidir.
Aslında ikinci ellerde GTX660 Ti 450-500 lira galiba.Ona baksın derim.FX8350 nin yanına 450 liralık kartlar yerine GTX680 den aşağı takılmamalı ama GTX660Ti de kötü değildir.
2 el hiç düşünmüyorum dostum 2 el 2 eldir ne olduğu belirsiz sıfır alırım ama model düşük alırım kafam rahat eder
ben crysis 3 farcry 3 bf3 oynamiyorum
sadece aion online oynuyorum 2 oyun açınca kasiyor zaten gtx 650 ti oc lu alacam işimi fazlasıyla görür sanriim
http://www.vatanbilgisayar.com/E ... ils.aspx?I_ID=66605
bu kart işimi görmezmi 2 oyun açıcam low yada medium efeckte kasma yaratırmı ?
Online oyunlarda çoğunlukla GPU'ya yüklenilmiyor zaten. İşlemci daha yoğunluklu çalışıyor. Ama ben örnek olarak nVidia 6150SE nForce 430 ekran kartında 5 adet Metin 2'yi aynı anda low ayarda açıyorum.(Gölgeler falan kapalı halde mecbur :D) Çok az kasıyor. Fakat işlemci ve Ram tavan yapıyor. Ekran kartı hepsini çok rahat yönetiyor. Tek sorun lag oda 2 duvar arkadan max. 54mbps hızında Wi-Fi kullanmamdan kaynaklanıyor.
Mt2 zaten goruntu kalite hic yok sende ekran kartı baya eski aion ile kiyaslamak imkansiz yani bendeki ekrankart 2 aion kalfiriyor fakat az da olsa hissettirmiyor gibi ama cok az kastiriyor ama isimi gtx650 ti gorcek gibi geliyor alacam