45 db'lik (12cm lik fan) 1500VA UPS almak üzereyim,deneyenler ,kullananlar bu konuda bir fikri olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun ne dersiniz alayımmı? bu seviye ses çıkaran cihaza kulak-beyin dayanırmı?yoksa bir başkasınımı aramalıyım?fiyatı da tuzlu.yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler,durumum acilll.
45 db'lik UPS
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.UPS lerde fan olduğunu bilmiyordum.
Bizim iş yerinde APC mark kullanıyoruz ki baya kalitelidir fansız çalışıyor...
Niye fanlı alıyorsun?
Doğrusunu istersen ben sana Apc back ups rs öneriyim.Bu arada sen 1500 va lık istediğin için bunu söylüyorum.Fiyatı 320 dolar civarı.Yani bir bilgisayar bir monitör bir yazıcı için kalkıp 1500 va lık bir harcama bence mantıksız olabilir.En önemli gösterge ne biliyormusun,voltaj regülatörü görevi üstlenmesi.Buda birçok üründe yok unutma..Ayrıca cpu kontrolcüsüde var bu üründe zannedersem.Yaklaşık 12 dakika kesintisiz çalışabiliyor.Ama dediğim gibi önemli ani dalgalanmları absorbe edebilmesi..Ayrıca Internet, Fax, modem, DSL hatları için dalgalanma koruması var,sesli uyarı zaten standart bir çoğunda bundada var.Dediğim gibi ups konusunda uzmanlaşmış bir firma ama kalkıpta dediğim gibi büyük bir masraf yapma 800 va lık bir makinede sana yeticektir.Bilgisayarını rahatlıkla kapatabilmen ve hem devrelerinin hemde psu nun yanmasını engelleyebilmen için kolay gelsin...