Merhaba Arkadaşlar 450 TL. Param var World of Warcraft Oynaya Bilmek İçin Anakart,İşlemci,Ram ve Ekran Kartı almak istiyorum ama bütçem düşük olduğu için sizlerin görüşlerini almak istiyorum hangi ürünleri tavsiye edersiniz ?
450 TL. Para İle Bigisayar
Arkadaşığın verdği sistem süper o sistemle COD5 High da Cryisi medium la High arasında oynata bilecek bir sistem
ilgilendiğiniz için çok teşekür ederim
YasinCArkadaşığın verdği sistem süper o sistemle COD5 High da Cryisi medium la High arasında oynata bilecek birYasin şaka yapmıyorsun değilmi!bu sistemle crysis medıum-high
Bence Amd topla daha ucuza patlar ekran kartını daha iyi alabilirsin
ahmet79Yasin şaka yapmıyorsun değilmi!şaka yapıyor herhalde medium-high arası oynarsa öpsün başına koysunbu sistemle crysis medıum-high
Ben 8600GT le oynıyordum ama FPS 20 yi geçmiyordu
yasinc ben yiğenime 9600 gt aldım iyi mi yaptım bilmem ama işlemcisi dual core ve anakartı asus
Ben 9600GT yi ilk P4 630 3 GHZ lik bir sisteme taktım gerek Benchmarklarda gerek oyularda performanstan eser yoktu.Şimdiki Core2 Duo lu sistemimde 3DMARK 05 de 1800 küsür puan aldıydı. P4 lüde ise 8700 küsürlerdeydi.Oyunlarda ise sorma farkı yani işi sade ekran kartına yıkmamak gerekiyor.Şu an bütün oyunları yüksek ayarlarda oynıyabiliyorum.
amd-athlon-64-x2-dual-5200+
foxconn-a6vmx-690v-ddr2-s+v+l-pcix-am
2-gb-ddr2-800-mhz-hi_level-(sogutuculu)
asus-ati-eah3650-silent-magic(128-bit)-512mb]1gb-hm-pcix
bu ürünlerle yaparsan 425 tl yapıyor
ürünlere www.webtedarik.com baktım. daha uygun
açıkçası biraz kafam karıştı 3 arkadaşımın yazdığı sistemlerin fiyatları çok uygun bide kafama takılan bişi var bende p4 3.0 128 mb fx5900 ekran kartı 512 ram var bu yazdığınız sistemlere benim atx kasa uyucakmı die merak ediyorum dün kasa yazıp yazmamakta çok kararsız kalmıştım.
arc81Anakart- 86 TLamd-athlon-64-x2-dual-5200+
İşlemci- 161 TL
Ram- 50 TL
Ekran Kartı- 149
TOPLAM 446 TL' ye denk geliyor alacak olursan şimdiden hayırlı olsun bu sistemle World of Warcraft' ı rahatça oynarsın :)
foxconn-a6vmx-690v-ddr2-s+v+l-pcix-am
2-gb-ddr2-800-mhz-hi_level-(sogutuculu)
asus-ati-eah3650-silent-magic(128-bit)-512mb]1gb-hm-pcixbu ürünlerle yaparsan 425 tl yapıyor
ürünlere www.webtedarik.com baktım. daha uygun
ikisi arasında kararsız kaldım biri Amd digeri İntel :(