4gün içinde ail yardım????

mugu_53
23-03-2011, 14:02   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
28 mesaj

merhaba arkadaşlar dün asus f3sr bilgisayarıma format attım vista yükledim belkide 200kez format atmışımdır fakat dün ürün kodunu etkinleştirmek istedim pnn altındaki kodu yazdım fakat kullanıliyor diye karşılık geldi deniyorum olmuyor benm kodumu kim kullanıyor + neden 30gün kaldı demiyor da 4gün sürem kaldığını söylüyor??????????

jupiter65
23-03-2011, 16:20   |  #2  
jupiter65 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 23
1,170 mesaj

Ben de bir kaç kez format sonrası etkinleştirmede sorun yaşıyorum. Lisanslı Vistam olmasına rağmen, telefonla ürünü etkinleştirebiliyorum.

Hafiye
30-03-2011, 18:22   |  #3  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
72 mesaj
Alıntı: jupiter65  
Ben de bir kaç kez format sonrası etkinleştirmede sorun yaşıyorum. Lisanslı Vistam olmasına rağmen, telefonla ürünü etkinleştirebiliyorum.
http://support.microsoft.com/kb/950929/tr
Böyle bir sorunun sebebi; format sonrası târih ayarlarının hatâlı gözükebilmesinden olsa gerek. Sistemimi en son yeni baştan kurduğumda ben de ilk başta internet üzerinde etkinleştirememiştim ve etkinleştirme penceresini kapatmıştım. Bu etkinleştirme penceresinin Donatılar sekmesinde yer aldığını biliyordum; fakat nedense bu kez Donatılar sekmesinde yoktu. Bir süre etkinleştirme penceresinin nerede bulunduğunu araştırdım, yine de bulamadım. Internet sitelerinin birinden, sistemi güncelleştirmek istediğimizde Etkinleştirme penceresinin kendiliğinden geleceği ifâde ediliyordu. Doğruydu, etkinleştirme penceresine ulaştım; ve her ne sebepten ötürü bilmem târih ayarlarını göresim geldi. Baktığımda seneyi 2011 değil 2010 olarak gösteriyordu. 2011 olarak düzeltince sorun çözüldü, internet üzerinden sistemimi etkinleştirebildim.