reha muhtar vede uğur dündara çok güldüm süper....
5 Müthiş Fıkra Gülmeyen Kalmıcak ... :))
- 1
- 2
|- Guzin Ablaya mektup ))))
-Firat'la birbirimizi gorur gormez asik olduk.. Firat hem yakisikli bir cocuk, hem de kirmizi Bemeve'si var. Beni ailesiyle tanistirmak icin evine goturdu. Fakat evde kimsecikler yoktu. "Simdi gelirler, beklerken birer bardak kola icelim" dedi. Firat kendi kolasini icer icmez uyumaya basladi. O kadar itip kaktim ama uyanmadi. Ablacim, sevdigim erkek acaba hasta filan mi? Evlenmemde bir mani var mi?
Rumuz:Bedriye
| Güzin ablanin cevabi:
"Benim Sevgili Yavrum,Anan seni Kadir gecesi dogurmus....."
bunu gazetede gördüm ben :D:D:D:D
PcMaKeR|- Guzin Ablaya mektup ))))Bu geçekten gazetede Güzin ablaya gelen bir yazıdır mı demek istiyorsun? Çok garip yav. Oha yani kız da ne aptalmış. Gerçi çocuk daha aptalmış-Firat'la birbirimizi gorur gormez asik olduk.. Firat hem yakisikli bir cocuk, hem de kirmizi Bemeve'si var. Beni ailesiyle tanistirmak icin evine goturdu. Fakat evde kimsecikler yoktu. "Simdi gelirler, beklerken birer bardak kola icelim" dedi. Firat kendi kolasini icer icmez uyumaya basladi. O kadar itip kaktim ama uyanmadi. Ablacim, sevdigim erkek acaba hasta filan mi? Evlenmemde bir mani var mi?
Rumuz:Bedriye| Güzin ablanin cevabi:
"Benim Sevgili Yavrum,Anan seni Kadir gecesi dogurmus....."bunu gazetede gördüm ben :D:D:D:
Unutmadan Burak'a da teşekkür edeyim bu paylaşım için.
Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 04 Nisan 2009 20:30
ahmeyt05Bu geçekten gazetede Güzin ablaya gelen bir yazıdır mı demek istiyorsun? Çok garip yav. Oha yani kız da ne aptalmış. Gerçi çocuk daha aptalmışanaUnutmadan Burak'a da teşekkür edeyim bu paylaşım için.
harbi gerçek bu :D:D
öldük biz gülmekten. iş yerinde bir sabah gazeteyi okuyoruz. isim vermicem neme lazım.
cidden yazmış bunu. yanlız çok matraksiyon ama kahvaltı ederken okuyorduk pohaça boğazımda kaldı cidden.
bunu yazan cidden var.
- 1
- 2