Ardı ardına ortaya çıkan ve kendine "iPad katili" diyen 5 canavar tablet PC burada...
Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/5-ye ... -tanisin_24682.html
Resimlerle: CES 2011'e damgasını vuran cepler!
Bu yıl CES 2011 fuarı resmen bir tablet gösterisi oldu. Ama hiç bir şey ziyaretçileri yeni iPad rakipleri kadar heyecanlandırmadı. Chip Online tabletleri ve yenilikleri sizin için araştırdı.
Apple'ın iPad'i piyasaya sunmasından 1 yıl sonra üreticiler yeni tabletlerini CES'te açığa çıkarttırlar. Bazıları sadece yapacakları yenilikleri ve bunların resimlerini gösterse de şimdiden birçok iPad rakibi göründü. En çok görülen özellikler ise 7 inçlik ekran, çift çekirdekli işlemciler ve birkaç ay için yeni versiyonu çıkacak(3.0) Google Android işletim sistemiyle daha fazla işlem gücü.
Motorola Xoom
Motorolo Xoom ile sadece ürettiği ilk tableti değil, Anroid 3.0 işletim sistemini kullanan ilk tableti piyasaya sürüyor. Tabletler için özel olan bu işletim sistemi 10 inç ekran büyüklüğü ve 1280*800 ekran çözünürlüğünde görüntülenebiliyor. Yepyeni bir ara yüzün altında Nvidia Tegra-2 platformu, 1GB hafıza ve 32 GB flaş bellek bulunuyor. Aynı zamanda Motorola'nın 720 gram olan Xoom tabletinde 2 ayrı kamera, HDMI, micro-USB, bluetooth, n-WLAN, ve UMTS bulunuyor. UMTS versiyonu Amerika'da 2011 ilk çeyreğinde piyasada olacak olan Xoom'un, 4G(LTE) versiyonu 2011'in yaz ayında olacak.
Tüm konu: 5 yeni iPad katili ile tanışın!
İzleyin: İşte Honeycomb!
Resimlerle: CES 2011'e damgasını vuran cepler!
Kaynak: www.chip.com.tr
Tartışıyoruz: En iyi iPad rakibinin hangisi olduğunu düşünüyorsunuz?