Arkadaslar wow oynarken bilgisayarım arada bir 1-2 sn takıldığı için sorunun ekran kartımdan olabileceğini düşündüm ve Ati x1600xt olan ekran kartımı elimde bulunan Winfast PX6200 TC / TDH ekran kartıyla degistirip denemeye kalktım. Ne yazıkkı ekran kartını cıkardıgımda tornavida elimden kaydı ve ekrankartının uzarine dustu bunun sonucundada x1600xt olan ekran kartımda kısadevre oldu.
Benim sormak istedigim acaba beni 1 yıl idare edebilecek 50-70 TL arası bir ekran kartı tavsiye edebilir misiniz ?Çoğunlukla wow oynuyorum ve After FX CS4 ve Vegas Movie Pro 9.0 kullanıyorum. Eğer derseniz o fiyata onlar icin kart bulamazsın , önceki x1600xt kartım kadar veya biraz daha fazla performans sağlasın yeter. (2. el düşünmüyorum.)
Sistem Bileşenlerim:
Anakart : Gigabyte GA-8I945P-G
CPU:Intel Pentium 4 631, 3000 MHz (15 x 200) Cedar Mill
Ram:2GB Kingston + 512 MB Kingston
HDD:SP1654N(150GB)
Psu:400W ( Markasını göremedim)
Ayrıca ekrankartını degistirdigimde Wow da arada bir tekrardan takılmalar oluyordu. Bu takılmalar oldugunda cpu fanı yavaslıyor 1-2 sn sonra tekrar hızlanıyor sanki 1-2 saniyeligine veri akısı duruyormus gibi.Sanırım bu sorun CPU sıcaklığından kaynaklanıyor. Bir bilginiz ve ya fikriniz varsa ve söylerseniz sevinirim.
Birde tavsiye edeceğiniz ekran kartında Fallout 3 ü Düşük-Orta seviye ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim ?