bilemedim :/
500w xilence & boost 500w hangisi?
- 1
- 2
Quake 320W olması lazım. Tam hatırlamıyorum şuanda. Daha doğrusu hiçbir zaman lazım olmayacağı için bakma zahmetine katlanmadım
sistem baya eski ama , elbet lazım olacak bir gün :D
Ellerinden öper 5 yaşında oldu
Oyun oynayan biri olmadığım için işimi görüyor. Bütün deneyimlerimi bu bilgisayarda yaşadım emeği büyük kerata'nı az kahrımı çekmedi
sizi gidi sizi bensiz psu muhabbeti ha.atilla bey yazım mı yine çok uzun bir mesaj.
tavsiye ettiğim psuyu 1-2 aydan beri kullanmaktayım. oldukça memnunum.4 sata 5 ide molex 1 4 pin cpu 1 8 pin cpu için 1 4pin daha güç konnektörü 1 adet floopy disk 1 adet 6pin pcieex 1 adet 20+4 pin güç konnektörü var .madein china yazmasına rağmen kanadada üretilmiştir. (coolermaster fabrikasının kanadadaki üretim yeri) not;coolermaster psuların kanada üretimli olanlara çok kaliteli olmakta.kanada veya usa menşeli olmasına bakınız.bir de bilgisayar bozuk diye kerizlere yutturmak için arkada her zamanki gibi güç açma kapama düğmesi vardır.özellikle keriz derken hırsızlardan bahsettim.
Ya bu forumda 7300 gs kartı çok yaygın bu 2 oldu
seasonic ve corsaır psu piyasasının krallarıdır niye onlar dışında dedin ki.
OCZ fata1lty üstünde yazan değeri verebilen kaliteli bir psudur.Ancak bu psu üstünde yazan değerin üzerinde verebilen kaliteli ve ucuz bir psu olduğundan;
http://www.vatanbilgisayar.com/h ... ils.aspx?I_ID=46092
Bunu al.
Batuhan ;
5 senedir aynı ekran kartı bilmiyorum kimde var kimde yok.
SURF ;
Aldığı Seasonic PSU'nun sesli çalıştığını söylemiş. Corsair PSU'larını yapan firma Seasonic firması olduğu için ikisinide direk eledi :))
Fikrim değişti :)
Bakalım eğer onay alırsam bir üst modeli ile değiştireceğim. 620w lik m12II 'yi ..
Gelişmelerden haberdar et bizi :)
- 1
- 2