yakında 5+1 almayı düşünüyorum 3 ü arasında karar kılamadım sizce hangisini tercih etmeliyim? herhangi birini deneyen,kullanan vs. varsa buraya görüşlerini yazabilir mi?
1.CREATIVE INSPIRE 5200
2.CREATIVE INSPIRE T6060
3.CREATIVE INSPIRE 5800
5+1 lerden hangisini almalıyım ?
maks 170
senın verdıım uç madelden hıc bırının kullanıcısı deılım
fakat sen ucuz ama güzel olanını arosun verdıın modellerın fiatları 150-160 kusur felan creative in 5200 cok tutuldu yasılan yorumlara baqılırsa ama ama creative markada ve o fiyatta
ama bende logitech x530 var cok cok memnunum oda 160 ytl felan ama daha delı bı sıstem dıosan gıt z5500 al ama fiyatı cok ucuk 800 ytl cık sen gıt logitech lerı bı arastır bence
tavsiyeler için teşekkürler ama philips bütçemi aşıyor ve x-530 ü genelde kuvvetli bas isteyenler tercih ediyor benim bas takıntım yok öyle ortalğı da inletmek istemiyorum sadece temiz bir istiyorum genellikle de film oyun amaçlı kullanmayı düşünüyorum bu yüzden creative ürünleri arasında kaldım ve t6060 alıyorum öğrendiğim kadarıyla 5200 ve 5800 den daha temiz ses verdiğini öğrendim yine de zaman ayırdığınız için sağolun arkadaşlar
merhaba dezan
ben bundan 2 ay önce creative 5200 5.1 aldım.
Pek tavsiye edeceğim söylenemez. Ben cok daha iyi birsey bekliyodum. Çünkü herkes Creative yi tavsiye etti bana.İlk problem olarak hoperlörlerin giriş yuvaları cok gevsekti,en ufak harekette ses kesiliyodu. Gittim degiştirdim.İkinci problem, mp3 dinlerken 5 hoperlöründen ses alamıyosun, gerçi bu soru hallettik,forumda nasıl hallettiğimizi yazıyo.
Üçüncü problem bas kutusundan içinde kurbaga varmış gibi ses cıkartıyo cok yüklenince.Simdi bu problem içinde forumda yer actım. Benim fikrim su saatten sonra JBL 2.1 Creature II almanı siddetle tavsiye ederim. Cünkü 5.1 cok gereksiz oldugunu fark ettim. Gerek etrafta dolasan sinir kablolar gerek filmlerin kopya olmasından dolayı 5.1 desteklememesi, müzik dinlerken en kaliteli sesi setero yani ıkı cıkıslı sistemden alacagından ve oyunlarda hiçbir faydası olmadığı cünkü oyunlarda da en iyi sesi kulaklık ile alacagından sana JBL 2.1 Creature II tavsiye ederim. Tasarımı cok ilginç,kalitesi zaten malum.. JBL