533 mhz HT.li anakartlar kazığın alasımı?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
ozali
25-03-2004, 23:58   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

herkese iyi akşamlar. Nedense ben firmaların bizi kazıladığını düşünüyorum. daha geçen yaz yeni bir bilgisayar aldım. anakartımı seçerkende özellikle HT.destekli bir anakart aldım ki ileride yükseltme şansım olsun. fakat aldığım anakart 533 mhz fsb hızını destekliyor ve ht.li bütün işlemciler ise 800 mhz bu durumda ben sözde HT desteğine sahip olmuyorum da ne oluyorum. ben hiç duymadım ama duyan veya bilen arkadaşlar varsa 533 mhz HT destekli işlemci var mı yok mu? ben şahsen çok merak ediyorum. görüşmek üzere....
bu arada anakartım gigabyte GA8PE800 içimden çöpe atmak geliyor ve firmayada bir mail atıp içimden geçenleri sansürsüz yazmak geliyor.

siirlerefendisi
27-03-2004, 00:49   |  #2  
Yıllanmış Üye
153 mesaj

valla şuan ben öyle bir işlemci duymadım da görmedimde hergün donanım sitelerini takip ediyorum ama böyle bir işlemci yok ama intelin sitesine girersen işlemci listesi var birde oraya bak belki vardır :) bir umut olabilir anakartına birşey demiyorum çünkü gigabayt çok kez anakartlarını sorunlu yapıyor çok şikayet duydum

CYRUS THE VIRUS
28-03-2004, 14:14   |  #3  
Yıllanmış Üye
209 mesaj

P4 2.4 533MHz Prescott'lar piyasada rahatlıkla bulunuyor.