siz ne önerirsiniz arkadaşlar
ace mi
gio mu
nokia 603
nokia 500
siz ne önerirsiniz arkadaşlar
ace mi
gio mu
nokia 603
nokia 500
telefonların hepsini inceledim donanım olarak nokia 603
işletim sistemi yavaş
galaxy ace in ise donanım olarak kötü
android işletim isletim sistemi hızlı
1000 tl varsa androidli samsung al
yoksa simbian belleli nokia 603 al
http://kiyas.la/cep-telefonu/kar ... ng-Galaxy-Ace-S5830
sen şeç bu site gerçekleri söylüyor :)
2 gün c7 kullanma fırsatım olmuştu nokia belle sistemi gerçekten iyi nokia 603 olabilir fakat android uygulamalarından yoksul karak veremiom :))
birde sorum var flash little nedir ya sitelerdeki flash uygulamalarını oynatıo demekmi
Eğer Android merakın yoksa Nokia 603 al. Ace'lar bence çok güzel telefon fakat bataryayı gece takmaya unut sabah sarjı bitmiş görürsün.
603 720 p hd görüntü veriyomuş
ace kaç verir acaba 480 mi:D
evet 603 720p video çekimi ve oynatımı yapıyor,ancak acede yok.
Bir diğer konu,603 donanım olarak hızlı işletim sistemi yavaş diye birşey yok,ikiside hızlı,denemelisiniz,Galaxy ace ise 2 taraftada yavaş,Androidin hızlı çalıştığı cepler için 1000 tlyi gözden çıkarmak lazım..
film formatları nasıl peki 603 çalıştırıyo galiba filmleri bi videoda denk gelmişti siyah giyen adamlar üçü izlodu hd
acede filmlerde sorun olurmu mesela film 720p ace açmazmı yada formatları uymazmı
Android hakkında biraz bilgi sahibi olmak istiyorsan Turkcell[Huawei] nin çıkardığı T20 yi öneririm sana fakat aldığında telefon sana biraz yavaş gibi gelecektir Turkcell romu var içinde onun yerine spain yoigo rom u yüklersin telefona root u da atarsın telefon hızlanır fakat turkcell romunda kamera 5 Megapixel olarak gözüküyor orjinal romlarda 3 megapikseldir hatırlatayım sana.
yıllarca nokia kullanmış biri olarak artık nokia alınmaz diyorum samsung galaxy serisi bi telefon al
sony walkman modeli önerisinde bulunuyosunda rami kaç mb işlemcisi kaç mhz?
Android hakkında biraz bilgi sahibi olmak istiyorsan Turkcell[Huawei] nin çıkardığı T20 yi öneririm sana fakat aldığında telefon sana biraz yavaş gibi gelecektir Turkcell romu var içinde onun yerine spain yoigo rom u yüklersin telefona root u da atarsın telefon hızlanır fakat turkcell romunda kamera 5 Megapixel olarak gözüküyor orjinal romlarda 3 megapikseldir hatırlatayım sana.T20nin üretimi durdu satılmıo artık :))
nokia 603 üstün duruo işlemci bağlantı ram ve hd çekimleriyle fiyatıda uygun alırsam onu alıcam 475 liraya kadar var internette
artık androidli samsung alıcan
1300tl peşin verene kadar http://www.hepsiburada.com/liste ... 3&categoryId=371946 12 ay taksitle alırım
1300tl peşin verene kadar http://www.hepsiburada.com/liste ... 3&categoryId=371946 12 ay taksitle alırımPeşin olduğunu söyleyen kim.
symbian belle iyi bi sistem gibi geldi bana
Kötü diyenler zaten kullanmayanlar,Ben 3-4 aydır 603 kullanıcısıyım,Bu symbian eski symbian değil,ama kimse bilmiyorki.. Hız desen hız,akıcılık desen akıcılık,Çoğu android cep bu kadar akıcı değil,1300 tllik Htcler denedim,Galaxy tab,Xperialar vs. denedim,Benim 603 kadar akıcı çalışmıyorlar çoğu yerde,Ama insanlar bi symbiana takılmışlar gidiyorlar..