553 sorry, that domain isn't in my list of allowed

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
egoist
25-02-2005, 19:35   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
375 mesaj

bİletiniz, belirlenen alıcılardan bazılarına veya tümüne ulaşmadı.
      Konu: 2
      Tarih: 25.02.2005 17:44
Aşağıdaki alıcılara ulaşılamadı:
      'xxxxx@hotmail.com',25.02.2005 17:44
            553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)

egoist
26-02-2005, 10:07   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
375 mesaj

Ya arkadaslar kusura bakmayın dün gece acil olarak yazdim ama sorunu anlatmadim deilmi : ))) !!!
Sorun :  Mail problemi....

YAzıyorum, Kime bölününü giriyorum herseyim TAS-TAMAM "gonder" diyorum, Gidiyo, Pesinden hemen Bu mesaj Yazan bi mail alıyorum iletilemedi diye..
Microsoft Outlook tada war Outlook Express te de.. ama daha kullanıcı adını sifreyi kontrol etmeden hemen bu mail geliyo, Yani sifreyi yazmiyorum benden istesin diye hata mesajı geliyo saha sonra sifre istiyo. yani Mailimin oldugu Server le veya benim adresimle olan bi sorun deil.
Yardım ederseniz su mubarek Cumartesi gunu dua edecem sizlere.  [:I]

ozy_92
27-02-2005, 20:27   |  #3  
Yıllanmış Üye
380 mesaj

bi Popcorn u veya Thunderbird ü dene bakalım onlarda da olacak mı olmazsa spy taraması yap SpySweeper ile...

ertan
29-03-2006, 01:43   |  #4  
Yeni Üye
24 mesaj

Bu mesajın anlamı senin gönderdiğin maildeki bir sorun değil. Senin mailin direk bilgisayarından karşı sunucuya gidiyorsa, senin ip numarandan kaynaklı. Yok eğer sen mail adresi aldığın sunucuya maili iletiyor ve bu sunucu hotmail hesabına maili senin için iletiyorsa bu sunucunun ip numarası bir sebepten dolayı bloke edilmiş.

Biraz karıştı. Kısacası: *Alıcının mail sunucusu* o maili kendisine ileten bilgisayarın ip numarasından hoşnut değil ve müsade etmiyor.

Sorun sende değil, maili gönderdiğin kişinin mail sunucusunun ayarlarında. Eğer ADSL ile dinamik ip numarası ile internete bağlanıyor ve kendi maillerini kendi bilgisayarın direk alıcıların sunucularına teslim ediyorsa, mail hesabı sağlayan firmanın SMTP sunucusu olarak verdiği sunucuyu kullanmanı öneriyorum.

Sorun maili gönderen SMTP sunucusunun kabul edilmemesi.

Açıklayabildim mi bilmiyorum ama saatin geç olmasından kaynaklı benim problemimde :)

İyi çalışmalar.