5800 telefonumla son güncellemeyi yaptıktan sonra kamerayı açtığımda görüntü çok kötü sanki ekran çizilmiş gibi görünüyor video modunda görüntü normal, forumlarda en iyi netlik ayarları denilen ayarları telefonumda ayarladım ama görüntü hala aynı güncellemeden önce herşey normaldi. Hard format attım ama sorunum çözülmedi acaba benimle aynı sorunu yaşayan varmı yada telefonumu bi önceki sürüme çevirecek bi yol bilen. Yoksa servise götürmek zorunda kalacam.
5800 52.0.007 güncellemesi sonrası kamera sorunu
Yazılımı 2 kere tekrar yükledim ama sorun aynı devam ediyor. Sorun kamera merceğinde olsa acaba video çekim modunda da aynı şekilde görünmesi lazım değilmiki?
telefonla herhangi bir cismin resmini çekip foruma eklerseniz daha iyi olur örneğin bir vazo, kumanda gibi.. ama aydınlık alanda..
Belki normal çekiyor ama size öyle geliyor olabilir ama güncelleme yapıldıktan sonra ilk defa böyle bir sorun yaşayan kişiyi gördüm :)
http://img715.imageshack.us/img715/1379/18012011184.jpg
Götüntü aydınlık ortamda çekildi.
Görüntü sanki kağıt üzerindeki bi fotonun çekiilmiş bi hali gibi tabi her zaman da fotoğraf çekemiyor bazende görüntü işleniyor diyerek donuyor ekran ama gayet güzek video çekimi yapabiliyorum.
http://img715.imageshack.us/img715/1379/18012011184.jpg5800 ımı sattım için tam oalrak bakamıyorum fakat hatırladığım kadarıyla video çekimi buna benzerdi. Fotograf çekimi net idi... Siz bence yinede bir servise götürün yazılımsal olacağını pek sanmıyorum ama telefonunuz hiç bir yere düştü mü ?
Götüntü aydınlık ortamda çekildi.
Görüntü sanki kağıt üzerindeki bi fotonun çekiilmiş bi hali gibi tabi her zaman da fotoğraf çekemiyor bazende görüntü işleniyor diyerek donuyor ekran ama gayet güzek video çekimi yapabiliyorum.
Fotoğrafı aydınlık bir ortamda gece modunda çektim telefonum yere hiç düşmedi güncellemeyi 1 ay kadar önce yaptım ben daha önce yapmaya gerek duymamıştım dediğim gibi güncellemeden önce fotoğraf çekimi güzeldi şimdi bu şekilde çıkıyor dediğiniz gibi en iyisi servisine götüreyim bi teşşekür ederim fikirler için...