5800 'ım seni seviyorum beni sessiz bırakma (:
5800 Alacağım
- 1
- 2
bence 5800 görüp göreceğin en iyi ve en ucuz telefonlardandır... :D
8gblik hafıza kartı hediye ediliyor
kulaklık
sarj makinesi
internete girebiliyorsun bedavaya(tabiki komsunda kablosuz internet varsa ve şifresini biliyorsan yada şifresi yoksa)
ayrıca dokunmatiktik ve bir çok oyun oynuyabilirsin
kamerasını çok beğendim ama herkes kötü diyor çok güzel kamerası var hiç onlara bakma
daha ne olsun yetmez mi bu kadar özellik I phonede bile yok :D
telefon çok ii ama dokunmatik açıdan fena değil ama x6 daha ii en kötü yanı flash player sorunu nokia kendisi daha flash player yapmadı dışlardan kullanmaya çalısıyorum. Ama düzgün çalısanını bulamadım ve teknik servis müthiş derecede ii
bence 5800 görüp göreceğin en iyi ve en ucuz telefonlardandır... :D
8gblik hafıza kartı hediye ediliyor
kulaklık
sarj makinesi
internete girebiliyorsun bedavaya(tabiki komsunda kablosuz internet varsa ve şifresini biliyorsan yada şifresi yoksa)
ayrıca dokunmatiktik ve bir çok oyun oynuyabilirsin
kamerasını çok beğendim ama herkes kötü diyor çok güzel kamerası var hiç onlara bakma
daha ne olsun yetmez mi bu kadar özellik I phonede bile yok :
Bir de şu kasa açıklığı olmasa (:
5800 güzel bir telefon ama gerçekten heryerde ve herkeste var,şahsen ben alcak olsam almazdım sanırım farklı olmayı seviyorum:) telefonun yazılım ve donanım olarak pek eksiği yok ancak bazı konularda zayıf,mesela 3d uygulama oyunlarda geniş ekran ve yüksek çözünürlüğün getirdiği aşırı yavaşlık çok belli ve sinir bozucu,müzik çalarında visualitions yani görsel öğeler yoktu güncellemeyle geldimi bilmem,dokunmatik olması nedeniyle ben mesaj yazarken zorlandım bazıları alışabilir ama genel için zor..
Şu sınırsız ovi haritalar dediği şey nasıldır telefonda bu özellik var ama bu sınırsız denmesinin anlamı nedir ki ücretsiz falan mı ?
ovi haritalar bildiğim kadarıyla gps programı oluyor nokianın,ve ücretsiz demesindeki sebep gördüğüm kadarıyla teknik desteği ve paket özellikleri farklı,farklı farklı özelliklere sahip ücretli paketler satın alabiliyorsunuzda gps olayı beni pek sarmadı hiç gerek duymadım daha.
Kara Şövalye yoksa hala almadın mı :)Aldım aldım. :) Alışmaya çalışıyorum 8 gün oldu alalı, 2 sene SE kullandıktan sonra alışmak zor oldu. Geçen cumartesi Denizli'de baya kuvvetli yağış olmuştu hatta haberlere bile çıktı o gün sapıtmıştI GPS normal bir şey mi bu ?Son Düzenleme: Kara Şövalye ~ 22 Haziran 2010 17:38
Aldım aldım. :) Alışmaya çalışıyorum 8 gün oldu alalı, 2 sene SE kullandıktan sonra alışmak zor oldu. Geçen cumartesi Denizli'de baya kuvvetli yağış olmuştu hatta haberlere bile çıktı o gün sapıtmıştI GPS normal bir şey mi bu ?Elbette normal.Hava şartlarına göre sinyallerde zayıflama olabiliyor merak etmeyin.
Keyfini çıkarın telefonun, onlarca uygulama, oyun vs sizi bekliyor ;)
Elbette normal.Hava şartlarına göre sinyallerde zayıflama olabiliyor merak etmeyin.Heh tamam.. Oyunlarınıda buldum, uygulama vs. baya iyi bir telefon. GPS karıştırdı kafamı sadece o gün, garibim bi evi normal yerde gösteriyor bi belediyenin orada bi devlet hastanesinin orada aklı karıştı. :)
Keyfini çıkarın telefonun, onlarca uygulama, oyun vs sizi bekliyor ;)
Heh tamam.. Oyunlarınıda buldum, uygulama vs. baya iyi bir telefon. GPS karıştırdı kafamı sadece o gün, garibim bi evi normal yerde gösteriyor bi belediyenin orada bi devlet hastanesinin orada aklı karıştı. :)Zamanla oturur sizde alışırsınız."Reis-i Eagle Garmin" diye aratın google da sitesinden garmin kurulumunu yapın.Çok memnun kalacaksınız ;)
- 1
- 2