Daha önce ufak bir çizgi var demiştim.. Az önce baktığımda şaşırtıcı bir süpriz ile karşılaştım.. Sanırım resimler anlatıyor ama içine sanki su kaçmış gibi ama su ile işim bile olmadı.
Ekranın altında çapraz bir çizgi ve sağ tarafta bir bulut gibi şekil belirdi..
5800 ekran sorunu giderek artıyor ?
karub , bir süredir takılmıyorum foruma . senin bu 5800 ile ilgili yaşadıgın sorunlar ilginç valla ya . geçmiş olsun tabi öncelikle , benim merak ettiğim nokta : 5800 ü ne kadar süredir kullanıyorsun ? merak ettim çünkü az para da vermedik telefona alırken .. eğer kısa sürede sık sık böyle sorunlar yaşadıysan ( ki çevremde de çok duyuyorum ) telefonu hazır yeni almışken ve hiç arıza çıkarmamışken elden çıkarmayı düşünüyorum uygun bir fiyata .
Gerçi akıllı telefonların doğasında var bu bozulmalar ama 5800 gerçekten tedirgin ediyor insanı. Geçen gün benim telefonda açarken aniden kapandı şakk diye. tuhaf tepkiler veriyor zaman zaman.
Kötü telefon demiyorum ama insan 'özellikle' dokunmatik alırken 2 defa düşünmeli , kardeşim girdi kanıma alalım diye aldık.. inşallah elimizde infilak etmez .
karub , bir süredir takılmıyorum foruma . senin bu 5800 ile ilgili yaşadıgın sorunlar ilginç valla ya . geçmiş olsun tabi öncelikle , benim merak ettiğim nokta : 5800 ü ne kadar süredir kullanıyorsun ? merak ettim çünkü az para da vermedik telefona alırken .. eğer kısa sürede sık sık böyle sorunlar yaşadıysan ( ki çevremde de çok duyuyorum ) telefonu hazır yeni almışken ve hiç arıza çıkarmamışken elden çıkarmayı düşünüyorum uygun bir fiyata .
Gerçi akıllı telefonların doğasında var bu bozulmalar ama 5800 gerçekten tedirgin ediyor insanı. Geçen gün benim telefonda açarken aniden kapandı şakk diye. tuhaf tepkiler veriyor zaman zaman.
Kötü telefon demiyorum ama insan 'özellikle' dokunmatik alırken 2 defa düşünmeli , kardeşim girdi kanıma alalım diye aldık.. inşallah elimizde infilak etmez .
Arızalanmaya çok yatkın bir cihaz olduğu için ben alıştım hatta üzülmedim bile :D
Yarın servise götürcem eğer ekran için 200 lira falan derlerse satarım N8'i beklerim Türkiye sitesinde var yakında gelir.. Bu arada telefon tam 7 ay oldu kullanalı :)
Allah sonumuzu hayır etsin.. :D
yapmaa ya telefon 7 aylık diyorsun ha ? çok mu hırpaladın telefonu yoksa :) satacak adam da bulamayız valla peynir ekmek gibi sattı son 4 aydır , kredi kartıyla indirim mindirim derken .. ortalık 5800 kaynıyor aynı 3310 misali .
Hayır çok hırpalamadım gözüm gibi baktığım için başıma bunlar geliyor bence.. :D
Evet haklısınız önüne gelen 5800 alıyor geçen tanıdık almış diyorum "kablosuz ağa bağlanıp v50 yükle" dedim. "Bunda o özellik var mı?" diyor.. İçimden dedim " eşek hoşaftan ne anlar " gerçi bu laf doğru yerde değil ama öyle dedim :D
suyunu içer tanesini bırakır :D Vala şaşırdım bu duruma , ve tırstım da tabi .. bence 'N' serisinden filan birine zıplamak lazım .. acil yemişm v50 sini zaten ya 1-2 günde şarj bitiyor .. şaka gibi oldu iyice
dokunmatik değil mi ikisi de .. dokunmatik almam ben bir daha ya bu ilk ve son oldu benim için :)
Karub para falan almaz garanti...Bu nasıl kullanıcı hatası olabilir ki ?
Zaman kaybetmeden götür servise.1 aya anca verirler zaten.
Bir aya mı ?....
Zaten bugün götürcem dün gidemedim inşallah bugün götürcem. Eğer ki, kullanıcı hatası derlerse onlara ve Nokia'ya bir çift kısa ve öz sözüm olacak...Son Düzenleme: Karub ~ 23 Mayıs 2010 12:08
abicim bi atla deve mi ne bu kadar üstüne düşüyosun, at çöpe kurtul ne uğraşan!! değil dakikalarını almaya saniye bile değmez kafa yormak için
Forum içerisinde 5800 ile ilgili sorunları okudukça elimdeki 5800'ın 5800 görünümlü başka bir telefon olduğunu düşünmeye başladım (: şu ana kadar telefonu aldığım günden bu yana telefonun sağ ve sol yanlarındaki kırmızı şeritteki oynamalar dışında tek bir sorunum yok çok şükür (: 5800 'ım benim cici ciciii (: