selam arkadaşlar 5800 alalı yaklasık bir sene olacak ve aldığımda telefonu harita kullanımı cok güzeldi ve sorunum yoktu tek sorunum mesajlaşmada acayip kasıyordu sonra güncelleme yapılınca sorun çözülebileceğini duydum ve güncelledim telefonu dedikleri gibi mesaj sorunu kesildi ama harita gitti resmen
hiç bir yeri göstermiyor kaç kere uygulama yöntecisinden sildim en son sürümünü kurdum ama olmadı gene bir türlü haritayı geri getiremedim hiç bir bilgi hiç bir yol bilgisi göstermiyor ne yapabilirim sizce nasıl düzelte bilirim bu sorunu...
5800 Harita Sorunu...
arkadaşım aslında yaptıgım işlem şu öncelikle telefonun yazılımı en son sürüm maps de öyle yani maps kaldırdım ve internette en son sürümü olanı indirdim kurdum maps loader var versiyon 3 ama calıstıramadım acıkcası telefonu arıyor diyor ama birtürlü bulamıyor ya bendeki versiyon eski yenisini arıyorm nokianın sitesinde linke tıkladıgımda başka bir yere yönlendiriliyor site eğer sizde varsa farklı bir versiyonu link koyarsanız sevinirim yada bendeki de işimi görecekse nasıl calıstırıcam yardımcı olursanız sevinirim
Nokia'nın sitesinde şuan bulamadım.Ama resmi sitede olduğuna eminim.
Siz buradan indirip kurun,
http://download.cnet.com/Nokia-M ... 432_4-10972353.html
Ayrıntılı olarak anlatacak zamanım yok şuan ama şuradaki eski yazı işinizi görebilir.
http://forum.donanimhaber.com/m_21473270/tm.htm
Garmin iyi demişsiniz.. Dün Ovi Maps ile 20dk bekledim bağlanamadım. Hep bağlandığım yerlerden bağlanamadım. v31'de çok rahat bağlanıyordu. Bu Garmin hemen bağlanıyor mu? Gerçi uyduları görmesine bağlı ama..A-Gps olmayan bütün cihazlar uyduya zor bağlanır.Tabi bu cihazın içindeki GPS çipine bağlıdır.Mesela navigasyon aletleri telefona göre daha hızlıdır.Bu güçle alakalı ama telefondaki devreler daha güçsüz olduğu için desteğe ihtiyaç duyar.Bunun programın bağlanması ile fazla alakası yok.Garmin tavsiye etmemin nedeni haritaların ve ekstra özelliklerin daha kapsamlı olmasıdır.
tşkler link için arkadaşım yalnız telefon usb bağlıyorum birtürlü programda gösteremedim usb takılı iken depolama mı yoksa pc suit modundamı kalacak çözemedim her ikisinde de denedim waiting for phone yazıyor ve bekliyorum 10 dk felan bekledim ama sonuç yok :)