Arkadaşlar 5800 telde şuan kullandığım versiyon 52v ama en son çıkan versiyonu atmak isttyorum ama aklıma takılan bişi var kasmasından korkuyorum daha cok yavaslar die düşnyürum 5250ye versiyona ttgmda öle ypmştı Sizce 5800a son versiyonu atarsam kasarmı? ayrıca kamerası yeri geliyor süper ötesi çekiyor yeri gleiyor vga gibi geçiyor bide flaşı cok güçsüzherhangi bir cismi cekiceksem biraz uzaklaşssam flaş yetmiyorkarıncalı foto ckeiyor bunu düzelteblrmym?
5800 ihtiyac
bende nokia kullanıcısıyım 5228 arada bir yazılım güncellemesi yabıyorum böyle sorunlar olmuyor ama şuda bir gerçek flaşı olmadığı halde gece bir çok cihazdan net ve güzel resimler çekiyor arada bi güncelliyorum dediğim gibi yazılım güncellemesi dediğin an zaten o hallediyor ovi'den
eet şuan telefonum hiç kasmıyor hiç takılmıyor yeniden başlamıyor tıkır tıkır çalışıyor ama sizce versiyonu atmalmıyım ? yeni versiyonu atınca biyerden yükseltrken bi yerden kısar kastırr die düşnyrm hakszmıyım?
nokia önümdeki haftalarda yeni güncelleme yayınlacak(symbian 5th edition 5800, c5-03, n97 vs.. ve symbian 3.2 e72 vs...).Bu güncellemeyle yeni nokia web browser 7.3 gelecek(symbian anna da olan) sonra ovi maps in yeni sürümü bu sürümle toplu taşıma araçlarının durakları vs eklenecek ve son olarak duygu ikonları eklenecek (gerkesiz).
buradan daha iyi öğrenebilirsiniz: http://conversations.nokia.com/2 ... ymbian-3-2-and-5-0/
nokia önümdeki haftalarda yeni güncelleme yayınlacak(symbian 5th edition 5800, c5-03, n97 vs.. ve symbian 3.2 e72 vs...).Bu güncellemeyle yeni nokia web browser 7.3 gelecek(symbian anna da olan) sonra ovi maps in yeni sürümü bu sürümle toplu taşıma araçlarının durakları vs eklenecek ve son olarak duygu ikonları eklenecek (gerkesiz).vay arkadaşım ne güncellemesi 3 senelik telefona hemde nokia ayrıca v52 yüklü olan arkadaş zaten en son sürün v52 yani başka sürüm yok nokiadanburadan daha iyi öğrenebilirsiniz: http://conversations.nokia.com/2 ... ymbian-3-2-and-5-0/
Peqi bu 5800 kaemrası neden bu kadar iğrenç en aydınlık yerde ve en karanlık yerde iğrenç çekiyor karıncalı biraz + pürüzlü :( dijital cekemiyor ve karanlıkta flaşhı yetmiyor bunu değiştirmenn bir imkanı yokmu ? parçalıycam teli