5800 alıcam 2-3 gun içinde bu telefondakı ozellıkler tam benim aradıgım ozellıkler ama biraz araştırma yaptım forumda arkadaşlar donkunmatıgınden v.b şikayetleri var ve aklımı karıştırıyo ben bu telefonu aldıgım zaman en azından 1.5 sene kullanıcam.... acaba dayanıklımı. Sizce... şimdiden teşekkurler..
5800 kullananlar ?
- 1
- 2
Ben bizzat kullanıyorum.Alalı 4 ay oldu hiç bir sorunla karşılaşmadım.Dokunmatiği çok güzel.Forumdakilere bi sor samsungun bir dokunatik telefonunu kullansınlar o zaman anlarlar 5800 daha iyi...Başka özellikleri kamerası güzel fakat akşamları biraz kötü çekiyor ama yakından flashla güzel çekiyor.Müzik sesi gayet yeterli V31 sürümünde biraz donmalar meydana geliyordu fakat V50 sürümüne yükseltiğimde donmlar ortadan kalktı.şarjı normal kullancı isen 3-4 gün rahat gidiyor.Elinden bırakmssan 2 gün...
yha tabi onlar daha iyi olcak o kadar param yok :)
abi param yok anca o zellıklerde 5800 a yetiyo... :)
dokunmatiklik çok kötü değil en iyi dokunmatikliğe sahip rezistif ekranlı telefon diyebilirim kamerasının gündüz çekimi çok güzel ama gece berbat birde dokunmatikliği küçük linklere filan tıklarken sorun çıkarıyo kalem kullanmak lazım ama fiyat performans güzel birde samsung monteye bak flaşı yok fakat kapasitif dokunmatik ekranı var
Valla Ben Kullanıorm Almaz Olaydım Diyorum Dokunmatikde Sorunlu ses de fazla çıkmıyor adının hakkını vermiyor bir de şarj en fazla 1 gn gidio..
off napıyım alıyım mı almıyım mı yha....
Valla Ben Kullanıorm Almaz Olaydım Diyorum Dokunmatikde Sorunlu ses de fazla çıkmıyor adının hakkını vermiyor bir de şarj en fazla 1 gn gidio..bence sen aldığın yere git telefonu göster ben ilk aldığımda gece gündüz wifi ile nete bağlandım müzik dinledim video izledim fotoğraf çektim üstelik aldığımda olan şarjla ve 2 gün gitti şimdi 4-5 günde bir şarj ediyorum ki bu süre daha da uzayabiliyor
bence sen aldığın yere git telefonu göster ben ilk aldığımda gece gündüz wifi ile nete bağlandım müzik dinledim video izledim fotoğraf çektim üstelik aldığımda olan şarjla ve 2 gün gitti şimdi 4-5 günde bir şarj ediyorum ki bu süre daha da
memnun musun bilader alıyım mı nasıl.. tel..
Samsung B5310 Tavsiye ederim 3.5 aydir kullaniyorum hic bir sekilde hic bi sorunla karsilasmadim dokunmatigide gayet guzel goz gezdir derim
bende n81 var harika bir telefon bu ekimde 3. yılına girecek telefon. sadece üstteki oyun tuşları kırıldı ama hala basıyor. ama korkma dayanıksız değiller sadece ben insan gibi kullansaydım kırılmazlardı :) 5800 dan farkı dokunmatik değil birde gps i yok. gerçekten sağlam telefon ilk çıktığında 1000 tl para yatırdım. hakkını verdiğini düşünüyorum.
yok şusu sorunlu yok busu sorunlu diyen çok olur sen niyetlendiysen al pişman olmazsın.Kamerası akşamları biraz kötü çekiyor birde fazla kullanırsan sürekli şarja takman gerekir.Ama dokunmatik bütün telefonlar böyledir.Çok pil harcarlar.Bence özellikleri gayet iyi.Bana bu özellikler yetmez diyen basar parayı daha iyisini alır.Ama 500 TL ye çok güzel bir telefon.
slm ben de 5800 kullanıyorum . çıkacağı dedikodularının başladığı günden sonra yaklaşık 1 yıl bekledim burda 550tl iken yurtdışından aldırdım 400tlye mal oldu hiçbir sorunu yok . hatta 1. parti denilen ürünlerden bi tanesiydi benimki kasa açıklığı vs. hemen güncelledim tabii ki . şu an telefonun için 888 adet şarkı var hani sanatçı olarak değil diskografi yapıyroum . :) 8gb tabii kolay dolmuyor . hala içinde 2gb boş alan var şimdiye kadar takılma vs. görmedim . n79 bile 5800'ın 10 katı takılıyordur işlemci bazında orta seviyeli rakiplerine göre 434mhz olmasına rağmen iyi . v50'ye güncellendi telefonum mutluyum fakat . opera mobile ile sorunları var . geçen facebookta video izleyebildim kendi tarayıcısında. beklememe değdi . beklentiniz çok yüksek olmasın . :)
ya 5800 da iyi bir telefon bazıları yorumlar yapıyor beğenmedim takılıyor falan diye. Belkide gerçekten takılıyordur. Hiç kullanmadım bu telefonu ama telefonu KULLANANLAR tarafından yapılan yorumlar çok daha gerçekçi gibi geldi bana boşuna kafan yorulmasın eğer gerçekten istiyorsan git 5800 al derim.
- 1
- 2