yau numb sende her yerde mualifsin hee :D benim sorunum yok ben sadece bu yeniden yükleyelimmi sorusunu soruyorum :) ayrıca nokia'nın siteden baktığımda bana son çıkan güncelleme v40 gözüküyor wi-fi olmadığı içinde bakamıyorum,yalnız çevrim içi girememem ilginç baglantı hatası veriyor :) hemen bir ben demiştim moduna girme,zaten 2 hadi 3 özellik güzel baktığım kadarıyla.1 müzik kitaplığı,2menü(ki uygulamalarda gıcıkoluyordum)kinetic scorling,birde titreşiminin n97 gibi olması :) yükleyemezsem çok bişi kaybetmem yani :sana bişey demedim aslında meclise hitap etmek istedim de senin üzerinden oldu biraz tabi kusura bakma ya bir ara forumda nokia versiyon meselesi yüzünden oldukça kötü muamelelere maruz kaldım vala haksız yere :) ben de şimdi istemsiz savunmaya geçiyorum bazen .
5800 v50.0.005 Yayınlandı Hemde TÜRKÇE
Bende efektler çalışmıyor zaten :D o yüzden hızlı hehe :D ama dediğim üzere hard format atmadım.buarada evet alarm bende öyle turuncu ve kırmızı olarak çıkıyor kaydırmalar alarmda.ayarı filan vardır belki bi kurcala istersen mito.ehe dedim bi ara mubarek alet herkeste başka çalışıyor işte sende efektkler yok bendede alarm değişmiyorbakındım ama göremedim öyle bir ayar burki kardeş
ehe dedim bi ara mubarek alet herkeste başka çalışıyor işte sende efektkler yok bendede alarm değişmiyorbakındım ama göremedim öyle bir ayar burki kardeşmito :) ben bu telefonu anlamıyorum kardeşim :D harbi herkeste başka çalışıyor :D yarın biri çıkarsa bende n97 ev ekranı oldu derse hiç ama hiç şaşırmam hee :D
şu tema efektinin farkında değildim ya :D bahsettiğiniz iyi oldu , hero yatay dikey geçişi için söylediğine tamamen katılmıyorum .. ya da benim telefonun kendisinde de sorun olabilir . v50 ve hard format sonrasında özellikle uygulama menüsündeki yatay dikey geçiş ciddi oranda yavaşladı .. bir saniyeden fazla sürüyor yani. kamera performansı da düştü ama onun ayarlarını bir kurcalamak lazım tabi .
nsu üzerinden v50 gelince yeniden yükleme yapıcam . umarım bi değişme olur.. düşük ihtimal gerçi
evet dediğin mantıklı ufak tefek hata olanlar için ki bendede var.denemekten zarar gelmez:) ben hard format atmadım zor geldi valla hehe :D
şu tema efektinin farkında değildim ya :D bahsettiğiniz iyi oldu , hero yatay dikey geçişi için söylediğine tamamen katılmıyorum .. ya da benim telefonun kendisinde de sorun olabilir . v50 ve hard format sonrasında özellikle uygulama menüsündeki yatay dikey geçiş ciddi oranda yavaşladı .. bir saniyeden fazla sürüyor yani. kamera performansı da düştü ama onun ayarlarını bir kurcalamak lazım tabi .Şimdi 30dan fazla uygulama olan menüde tekrar denedim.3 kez üst üste telefonu dikeyden tekrar yatay konuma getirdim.3ünde de tam 3 sn sürdü.Ama 4üncü yarım sn bile sürmedi.Sanırım biraz alışması gerekiyordu :) Yani hem hızlı hem değil.nsu üzerinden v50 gelince yeniden yükleme yapıcam . umarım bi değişme olur.. düşük ihtimal gerç
mito :) ben bu telefonu anlamıyorum kardeşim :D harbi herkeste başka çalışıyor :D yarın biri çıkarsa bende n97 ev ekranı oldu derse hiç ama hiç şaşırmam hee :aynen kardeş bende şaşırmambu arada kasa açıklığına tahammül edemeyenler alttaki linkten kılıfı alsın ben aldım biraz tuzluya maalolyor ama iyi koruyor yıllarca
http://www.expansys.com.tr/d.aspx?i=178083
kasa açıklığını ben sordun.arkada bir vida var onu sıkıp kapatabiliyorlarmış.ama bilerek yapılan ve telefonun sağlığı için olan birşey diyorlar.bende takılmadım :)
arkadaşlar bende 5800 red var.yazılımının sürümü v20 di.nsu ile güncelleştirme yapim dedim.güncelleştirmeyi yaptım.ama yazılımın sürümü v21 oldu.yeniden güncelleştirme denedim.yine en son sürüm olarak v21 i gördü.telefondan da güncelleştirme deneyince hiçbir güncelleme yok diyor.ben nasıl v50 yi yükleyeceğim?
2-3 haftadır v50 gelmedi bana hala v40 var sabırsızlıkla bekliom:D