sorumu yanıtlayacağınız için şimdiden teşekkür ederim. 5800 xm telefonumun versiyonu v30 . yeni v50 yazılımı çıkmış fakat ben buna yükseltemiyorum. bundan önce v40 varmış onla ilgili hiç mesaj gelmedi. nokia sofware updater den yapıyorum fakat yeni bir sürüm yok diyor
5800 xm güncelleme
telefonun garantili ise teknik servisine götür güncelleştirmek istiyorum diyosun tevesümle tabi cevabını alırsın ben öyle yaptım telefon gerçek anlamda farklılık gösteriyo kolay gelsin
Ben nss ile ürün kodunu değiştirip sofware updater ile v50 ye güncelledim sonra tekrar eski ürün koduna değiştirdim. Bir sorun çıkmadı.
*#0000# yapıp seçeneklerde güncellemeleri kontrol et var ben ordan güncelliyorum sorun çıkmıyo
bendede aynı sorun vardı *#0000# yap wifi üzerinden kontrol et ben bu şekilde güncelleme yaptım.
2 arkadaşında dediği gibi wireless kullanarak telefondan güncelleme yapın.
Güncelleme yaptıktan sonra telefonu kapatın ve Yeşil+Kırmızı+Fotoçekme tuşu+Telefonu açma kapama tuşuna basılı tutun.Sizden bölge ve dil ayarlarını isteyene kadar parmaklarınızı çekmeyin.(Bu işleme hard format denir.)
Ardından dosya yöneticisinden hafıza kartına girin.Seçeneklerden biçimlendiri seçin.Sizden şifre isterse kart
a koyduğunuz şifreyi girin ve karta bir isim vererek biçimlendirin.Endişelenmeyin, gerekli dosyalara temizlenip bırakılır.(Bu işlemde hafıza kartına formattır)
Versiyon güncellemelerden sonra bu işlemleri mutlaka yapın.Servise götürürseniz servis sizin yerinize de yapacaktır.Aksi takdirde yüklü eski uygulamalar yeni versiyonda sorun yaşayabilir.
Güncellemeye dahi başlamadan önce mutlaka pc suite kullanarak önemli verilerinizi yedekleyin.
Kolay gelsin.
Bilgilendirmen çok iyi oldu bizim için teşekkürler _hEro
yanlız hafıza kartına formatı attırdında adamların önemli bilgileri falan varsa ne olacak?