Yaklaşık 6-9 ay oldu telefonu alalı.. Tam hatırlamıyorum :) Başına gelmeyen şey kalmadı.. Ekranı çizildi. Nasıl çizildiğini bile anlamadım, eve geldim baktım çizik :) Arka kapaktaki kamerayı koruyan cam çatladı( foto çekerken arka kapağı çıkarıp çekiyorum :):):) ). Ekranın sağ üst tarafı açık(sanırım herkeste var bu genel bir sorun :) ). Renkli şerit yerinden oynamaya başladı, batarya 2 gün dayanmaz oldu, telefon onu bunu şunu herşeyi hafıza kartına ata ata ağırlaştı, bir klasöre girerken 3-5 saniye bekleyebiliyorum :) Sensörler zaten berbat ötesi, çeviriyorum 5 saniye sonra anca kendine geliyor :) Birde v4.0 güncellemesini yaparken MAVİ olan telefonumu kod değiştirirken yanlışlıkla KIRMIZI kodu kullanmışım :) Telefon şu an kırmızı :) Garantiye götürsem dışı mavi, menüler kırmızı-gri diye canımı okurlar, garanti kapsamından çıkarırlar biliyorum :) Bende bu sorunları hepsi ortadan kalksın diye, öncelikle telefona ve hafıza kartına sağlam bir hard format çekeyim, sonrada garantiye götürüp artık parası neyse touchpad2ı ve arka kapağı değiştirip, açıklığı ve oynayan şeriti düzelttirip, birde orjinal kılıf alıp ( ayrıca birde batarya alacağım ) telefonumu adeta 0 haline geri döndürmek istiyorum :) Dediğim gibi mavi telefon kırmızı bunu düzeltebilmek istiyorum.. Telefonu aldığım haline çevirmek için; telefona ve hafıza kartına nasıl hardformat atabileciğimi, telefonu tamamen aldığım günkü fabrika ayarlarına çevirebileceğimi ayrıntılı bir şekilde söyleyecek forum üyesine sonsuz şükranlarımı sunacağım.. şimdiden teşekkürler :)
5800 XM - Telefona ve Hafıza Kartına Format Çekmek
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
190 mesaj
kardesim sen fabrika ayarlarını geri yükle ve hafıza kartını kart okuyucudan pcye bagla veya pc baglantı kablosu vardır ordan format atarsın biçimlendirirsin iş biter
OP Üye
82 mesaj
orjinsl telefon ayarlarına dön seçeneği var.. kilit kodu soruyor? ben hiç kilit kodu koymadımki telefona nedir bu kilit kodu?
Yıllanmış Üye
106 mesaj
Format için telefon kapalıyken yeşil tuş + ortadaki tuş + kırmızı tuş + kamera tuşuna el sıkışma çıkana kadar basılı tutarsan ve sonra sana ülkeni, saati v.s sorarsa format atılmış demektir.Kilit koduna 12345 yaz.
OP Üye
82 mesaj
formatı attım hala kırmızı telefon menüleri :S
Yıllanmış Üye
106 mesaj
buyur buradan indir http://uploading.com/files/3947c751/soundwave_blue.zip/ bu telefonun orjinal mavi teması
OP Üye
82 mesaj
eyw. arkadaşım çok makbule geçecek olursa ;)