Arkadaşlar 5800 xpressmusic almayı düşünüyorum. 5800 hakkında olumlu ve olumsuz yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.
5800 Xpressmüsic
şu an kullanıyorum gerçektende iphone killer lakabını sonuna kadar hak ediyor.
eğer bilgisayarın yoksa bile sorun değil zaten bilgisayar gibi telefon.
iphone'yi her konuda geçer sadece dokunmatik hariç.
browser olarakta iphone da safari var fakat 5800'a skyfire yüklersin kesinlikle al.
fiyatıda zaten 500 tl fln : )
şu an kullanıyorum gerçektende iphone killer lakabını sonuna kadar hak ediyor.telefondan anlamadığın her halinden belli oluyor.Zaten yaptığın yorum şeklide bunu destekliyor.
eğer bilgisayarın yoksa bile sorun değil zaten bilgisayar gibi telefon.
iphone'yi her konuda geçer sadece dokunmatik hariç.
browser olarakta iphone da safari var fakat 5800'a skyfire yüklersin kesinlikle al.
fiyatıda zaten 500 tl fln : )
Nokia forumunu incelerseniz bu konunu aynısından en 10 tane görürsünüz.Lütfen forum kirliliği yaratmıyalım.
bende 5800 kullanıyorum güncellemeyle bayağı hızlandı bana göre iyi bir telefon ben aldıktan sonra arkadaşlarımda aldı özellikleri senin için iyi ise alabilirsin
birkaç özelliği dışında gayet iyi bir telefon.. yanlız v50 güncellemesinden sonra batarya 1 gün dayanıyor.. benim için yeterli uzun seyehatlere cıkmadığım için..
ek olarak güncelleme paketinde kamera netleşiyor..
telefon genel olarak işlemcisi çok düşük... 2 program acmaya calısınca yetersiz hafıza diyebiliyor.. diğerini kapatmak zorunda kalıyorsun.. örn : msn ile skyfire...
mesaj yazmak gayet kolay taşıması biraz sorunlu ağır bir telefon.. . kutu içeriği berbat denilecek kadar kötü.. verdikleri kulaklık 5 para etmez..
usb ile veri alış verişi gayet hızlı....
resimler gece kötü çıkıyor..
telefonun menu geçişlerinde bazı sorunlar var.. ( telefonu yan çevirince algılamama geç algılama vs.)
başka da sorunu yok.. diğer özellikleri gayet güzel calısıyor.. özellikle wifiyi cok kullandıgım için onu övüyorum :)
Bu adam reklam yapmıyorsa bende adam değilim. Bu kadar yorulduğuna deymez imzana koy bari :D. Tüm mesajlarını inceledim hepsi dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar, cep telefonu hep bu bölümlerde ve tüm mesajlarında bu link var. Rapor edicem artık yardım biyere kadar biyerden sonra adı reklam oluyor !
Yakın arkadaşım 5800 kullanıyor ;
Kamera performansı çok güzel.
Telefonun hızı normal seviyelerde daha seri olsa iyi olurdu.
Resim yollarken birden fazla resim veya dosya işaretleme yok (Elle tek tek işaretliyceksin hepsini işaretle yok ya da 2miz de bulamadık.)
Yardımcı olabilmek amacıyla çekilmiş bi amatör resim :
Resmi yeni sekmede açarsan daha net görebilirsin. Çekildiği saat yanlış hatırlamıyorsam akşama doğruydu.