5800xm yardım

haserkut
16-10-2010, 15:36   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
105 mesaj

Cihazda ses kaydı yapma özelliği var biliyorum ama acaba gelen arama veya benim aradığım zaman yapılan konuşmalarıda kayda alma özelliği varmı işlem nasıl yapılıyor birde arama geldiğinde hoperlörü etkinleştir ile ev ortamında gayet güzel konuşuyorsunda dışarda bir ortamda  kimse duymadan konuşabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim?(telefonu yeni aldım ve hiç dışarda konuşmadımda)

Karub
16-10-2010, 17:05   |  #2  
Karub avatarı
Yıllanmış Üye
2,652 mesaj

Ses kaydı: Konuşurken menü tuşuna basıp kaydetme kısayoluna gidin ve kırmızı tuşa dokunun o sırada karşıdaki konuşma seslerini kayıt eder.
Diğer dediğinizi anlamadım açıkcası...

haserkut
17-10-2010, 09:48   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
105 mesaj

sevgili arkadaşım cevabın için teşekkürler diğer sorumsa şu idi.telefonu aldığımdan beri hep ev ortamında yani aile içinde görüşme yaptım yaparkende ekrana gelen görüntüde hoperlörü etkinleştire basıp konuştum dolaysiylede odada bulunanlar konuşmaları duydular benim kastım sokakta aynı şekilde gelen bir aramayı cevaplarsam ve hoperlörü etkinleştirirsem yakınımdakilerde duyar diye düşünüyorum bunu önlemek için sesimi kısmalıyım?Sorum buydu.Teşekkürler.

haserkut
17-10-2010, 13:14   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
105 mesaj

Karub arkadaşım sormuşken şunuda sorayım.Ses kaydediciyi devreye sokmak için uygulamalara gitmeden ekranda kısayol oluşturabilirmiyiz böylece aramayı yanıtlarken aynı anda kaydediciyide devreye sokmuş oluruz diye düşünüyorum.Diğer bir sorumda şu:arama geldiğinde cevaplarken  kilidi açtığımda ekrana sustur-Beklet-Hoperlörü etkinleştir-Kapat simgeleri geliyor.Buradaki sustur simgesinin seskaydediciyle bir ilgisi varmi zira her ikisindede mikrofon simgesi var yani sustura bastığımda ses kaydedicimi devreye girip çıkıyor yoksa hoperlörümü devreden çıkarıyor?Teşekkürler.

Karub
17-10-2010, 19:33   |  #5  
Karub avatarı
Yıllanmış Üye
2,652 mesaj

Dışarda hapörlörü etkinleştirince yandan sesi kısıp açabilirsiniz.
Dİğer sorunuza gelince "sustur" tuşu siz konuşsanız bile karşı tarafa sesiniz gitmiyor. İsterseniz bütün gücünüzle bağırın, eğer sustur devredeyse karşıya ses gitmez :)

NoteBook
18-10-2010, 22:36   |  #6  
NoteBook avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj

Ses kaydı için : Özellikle smartphone telefonlar için hazırlanmış olan ve her telefon geldiğinde ya da arama yaptığınızda otomatik olarak devreye girerek ( ki bu sizin isteğinize kalmış ) ses kaydı yapan programlar var.