6 GB alanınız, 150 MB dosya büyüklüğünüz ve 30GB..

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Arif Şeftali
30-08-2006, 23:29   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
236 mesaj

Arkadaşlar biraz geç haber veriyorum.Ama bence yetişirseniz saat 00:00 a kadar siz de faydalanmabilirsnizi.

Eggdisk.com 'a 1 Eylül'e kadar üye olan herkes 6 Gb web alanına, 30 gb bant genişliğine sahip oluyor.Rapidshare.de gibi tek tıkla dosya barındırma hizmeti veren eggdisk.com ayrıca 150MB dosya limiti bulunduruyor.Yani 150MB a kadar olan dosyalarınızı 6 Gb'lık size özel alanınızda saklayabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz..

Hemen tıklayın

Hoşçakalın...

turksoftware
31-08-2006, 00:03   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,015 mesaj

arkadasım cok saol da bıraz bılgı werırmısın orda onaylandı benım hesab.Sag orta tarafta kırmızı yazıyla yazılmıs bısıy war"6 gb fıle storage yazıo"oldu galıba sonra ne yapacam yardımcı olabılırmısın...

Son Düzenleme: turksoftware ~ 31 Ağustos 2006 00:07
Arif Şeftali
31-08-2006, 00:18   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
236 mesaj

Vallahi sevgili turksoftware, oradaki yönergeleri tam hatırlayamacağım ama ana hatlarıyla bahsedebilirim.İlk önce sizden mail adresinizi, kullanıcı adınızı, şifrenizi istiyorlar.Ardından o bilgileri mail adresinize gönderip sizden doğrulama istiyorlar.Doğrulama linki de mail ile geliyor.Ardıdan o maildeki doğrulama linkine tıkladığınızda sizi bir sayfya yönlendiriyor.Ve eğer talebi kabul ediyorsanız yani 6 GBLık alanım olsun diyorsanız OK tuşuna basıyorsunuz.Ardından bir mail daha geliyor ve bu mailde de şifreniz yer alıyor.Ardından kullanıcı adınız ve şifreniz ile login olup 150MB büyüklüğündeki orada bleiertilmiş olan dosya türlerini alabiliyorsunuz.Ben denedim oluyor.Bence çok güzel birşey.Hem öyle hız sınırlaması falan da yok.Kısacası Rapidshare'dan ve Hemenpaylas derdindeni URL'leri kaybettim derdinden kurtuldum.

Kurcalarsan yapabileceğinden eminim, çokta zor birşey değil....

Hoşçakal...

Arif Şeftali
31-08-2006, 00:24   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
236 mesaj

Düzeltme: Bu avantaj 1 Eylül sona erene kaar yani daha 24 saatiniz var !

Recep Baltaş
31-08-2006, 01:23   |  #5  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Evet tamda ben de onu diyecektim..