arkadarş lar win 7 2630qm 6gb rem gt540m e.k normalde maximum bilgisayar remi 1.5 gb yada 2 gb kullanıo sınırları zorladıımda 3 gb fln gördüm enfazla, bugun bişey oldu bilgisyar kasıldı fln bi baktım rem 5.80gb lara çıkmış düzeldi fln sonra bakdım yawaslar gibi oldu görev yöneticisini açtım hiç bi program açık deil 1.5gb dayken birden aynı oyun yükleme ibresindeki gibi ibre yükselmeye basladı yani 15 saniyede 1gb yüklüduu durmadan reme bişiler yükleniodu bütüm programalr kapalıyken rem fullananene kadar doluo internettten bişeyi harddiske deilde reme indirio gibi kapatınca düzeldi anca sonra bi kez daha tekrarladı
sizce bu nedir virüsmüdür tekararlanmaya dewam ederse format atıcam bilgisi olan varmı bu konu hakkında
SORUNU BULDUM çok ilginç bi tane klasör var içindede filim var klosöre dokunursam sol tuşla 1 kere sağ tuşla bikere veya klosöre gireresem olay devreye giriyor ama içindeki filim dosyasına başka şekide klosöre dokundamdan gireresem hiç bişi olmuyor nedir bu sizce nasıl bi yazılımdır bem ömrümde böle bişey göremedim klosöre bi kere tıklamam yetio klösere girmesemde oluo