kylieçok merak ettim bu kanıya nasıl vardın acaba?bizide aydınlatsana bu konuda.normalde adamın atıyorum ali adında bir oğlu var olabilir. bu hayırsız evlat sonradan cinsel tercihlerini değişip travesti olmuş adını aylin olarak değişmiş olabilir. fakat kestirmediği için kanunen kimlik değişimi yapamaz. Mahkemeden ameliyat izni aldıktan sonra ameliyat olup sonra tekrar dava açıp yeni kimlik alması gerekir falan filan yani uzun iş onu tanıyanlar ona aylin desede onun ne olduğunu bilir. yani tam bu durumda bulmacaya dönersek:Aylin'in babasının 6 kızı varmış 6. kızın ismi nedir.?
aylin kız gibi görünebilir ama ne kızdır ne erkektir ne yazıkki..
ama dönme de olsa bir babası vardır.
şimdi anladın mıpeki 6. kızın ismi nedir?
ilk mesajımda dediğim gibi yine söylüyorum 6. kızın ismi çöçe dir.!
diğer kızların isimlerine bakın kural var yahu harflere iyi dikkat edin sesli harfler.. olay bu kadar basitSon Düzenleme: Razorback ~ 15 Ekim 2008 06:41
6.kız kardeş kim ?
- 1
- 2
onlineTR1 dk hayır aylin olsada ben kabul etmıyorum çunku çıçı,çeço isimlerını koymus sonrada aylın haksızlıkk buu ne bıçımm baba...:)merak etme arkadaşım bende kabul etmiyorum!!ayrıca bir üçüncü durum daha olabilir
aylinin babası gerçekte aylinin amcası olabilir.
aylin çok küçükken kendi babası ölmüş olabilir.
aylini amcası büyütmüş ve kız çocukluğundan beri amcasına baba demiş olabilir.
yani bu durumda aylin adamın gerçek kızı değildirişte tam bu durumda bulmacaya dönersek
bulmaca "Aylin'in babasının 6 kızı varmış" diye söze başlıyor.
yani aylinin babasının 6 tane gerçek kızı varmış demek istiyor olabilir
sonuna kadar katılıyorum sana Razorback...:))
ben katılmıyorum,şimdiye kadar okuduğum en mantıksız açıklama bu oldu.
amma uzatmışsınız be, hafif bi kandırmacası olan basit bi oyun işte anasını satim
ya Razorback ne kadar da uzatmışsın ha.kabul et yenilgiyi :D:D
konu bayağı ilerlemiş, gidin Aylin 'in babasına sorun be
cevabın abdurrahman çelebi olma ihtimali de var. bunu da göz ardı etmeyelim.
bir dostcevabın abdurrahman çelebi olma ihtimali de var. bunu da göz ardı etmeyelim.
şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik
viking20bu son birdaha bulmaca yok, ne bu?konu iyice cıvımış:peh peh...
arkadaşım, yaratıcı olamayacaksan ukte doldurmaktan vazgeç
- 1
- 2