Arkadaşlar 6230i serisinin msn özelliği var mı lütfen var ise bana nerden nasıl indirebilirim
6230i msn yardım lütfen
yoktur...
6230i lerde java işletim sistemi var...
syimbiyan mıydı neydi bi işletim sistemi olması gerekiyor....
http://www.ceptemsn.com/tel.aspx
veya
programlarından birini indirip kullanabilirsin... java messenger uygulamalarıda mevcuttur...
var kardeş ya bakma sen yok diyenlere atıyorlar kullandığın hatın müşteri hizmetlerini ara yaptır oradan
6230i lerim msn özelliği var kullanan arkadasları cok gordum bencede kullandıgın hatların musterı kızmetlerıı ara yaptır ordan ;);)
Kesinlikle mig33 Dene derim,hattın turkcell ise erişim noktası adına 'internet' kullanıcı adına da 'internet' yaz yakın kopyaları kapamayı unutma bu arada kardeş eğer tüm ayarların dolu ise yeni ayarları değiştirmek için birini sil silmek içinde *#335738# yapman yeterli eğer hala cozemedıysen cevap yaz yardımcı olurum .
erdi kardeşim söylediğini anlamadım
bende de 6230i var. az önce telefoncuya sordum. senin telefonda çalışmaz dedi bana. eğer gerçekten 6230i de oluyorsa şunu iyice bi açıklarmısın.
Telefoncu olmuş adam bilmiyor vala :) Bende 6230 var MSN den cıkmıyorum. Kardeş ozelıne yazdım bunları uygulayınca telefoncuya oldugunu gosterırızde ogrensın :)
nasıl telefoncu olmuş :)
Türkcell için dediklerimi sırasıyla uygulayın.Yanlız ''Mig33'' ingilizce bir program ayrıca msn den başka chat te yapabiliyorsun.
Öncelikle ''servisler''e giriyoruz sonra ''ayalar'' ve ''bağlantı ayarlarını seçiyoruz etkin servis ayarları vardır,boş bir tane varsa onu etkinleştirelim yoksa var olanı değiştireceğiz burda.
''etkin servis ayarlarını düzenle''yi tıklıyoruz. Ayarların adına MSN anasayfaya bişi yazmıyoruz.
''yakın kopyalar'' var onları kapatıyoruz,veri taşıyıcısı GPRS seçiyoruz sonrada ''taşıyıcı ayarlarına girelim. ''GPRS erişim noktasına kucuk harfle ''internet'' yazıyoruz sonra ''doğrulama türü'' var o normal olacak ve ''kullanıcı adı'' da ''internet'' olucak.Sonra cıkıyoruz ve ''adrese git'' diyerek www.wap.mig33.com dan programı download ediyoruz.Bu ayarlar ile 60 kb 1 kontor oluyor.bunları ayarlayınca cevap yaz kardeş yardımcı olurum :)
Sonra mig33 indirdiğimizde uygulamalar - koleksiyon mig33 e gelip seçenekler diyoruz 'bununla bağlan - internet ile yaptıgımız ayarlardan MSN ı seçıyoruz.Sonra programı acıyoruz kardes bunları ayarla kayıt olması var ayrıca kayıt olunca 40 SMS Bedava :)
bayağı uğraştık ama oldu kardeş :)
Hadi Cepten iyi msnler :D