Arkadaşlar bir abinin 6300 ı var bıktırdı beni hayattan kaç gündür uğraşıyorum 5.0 yazılımı vardı sorun belki ondandır dedim 5.5 yaptım yazılımını bu sefer türkçe gitti nemesisle türkçeleştirdim ama sorun oldugu gibi devam ediyor bilen varsa yardımcı olsun lütden
daha önce türkcell mms ve msn ayarları yüklüydü silip yükleyebiliyordum vodafoneyide yükledik ama birini silmek gerekiyordu sonra öyle bir durum olduki Ne türkcell mms internet ne vodafone mms internet ayarları alınamıyor
diyorki Ayar geldiğinde kaydet diyorum sadece 70 ayar grubuna izin verilir ayar silindi diyor Telefonda hiç bir yapılandırma falan ayarı yok
El ile eklemeyi düşündüm Hafıza dolu diyor tel hafızasında hiç birşey yok Pc suiti ile bakıyorum Yine bişey yok Bir türlü ayarlayamadım zıkımı .. Hiç bir ayar gurubu olmadıgı halde Telefona nasıl hafıza dolu diyor anlamadım gitti Sorunu nasıl düzeltebilirim programla Felan Yardımcı olursanız sevinirim Tsk ler
-------Telefon 6300 internet ve mms ayarları operatör farketmiyor 70 ayar gurubuna izin Verilir diyor almıyor elle yapılandırmada dolu diyor Ve içinde hiç bir ayar tanımlı degil Tsk ler ------