6300 ile gelen parcalar nelerdir bilen var mı?Galiba beni kandırdılar usb kablosu falan hiçbişi yok kutuda.(kulaklık ve 128 lik microsd var)
6300 kutu içeriği?
ya kardes headset falan yok.ne işe yarıyo bu headset nasıl bişi?
ha yani kulaklık tan ayrı mı oluyor? sabradres hem kulaklık hem head set yazmıs ama bende sadece kulaklık var.yani ne olduğunu tam bilsek gidip istiycem adamdan ama.Bluetooth kulaklık olabilir mi?
medjaiiha yani kulaklık tan ayrı mı oluyor? sabradres hem kulaklık hem head set yazmıs ama bende sadece kulaklık var.yani ne olduğunu tam bilsek gidip istiycem adamdan ama.Bluetooth kulaklık olabilir mi?Bluetooth kulakçıklaı daha kutuda veren firma olmadı.Sanmam.Son Düzenleme: kamikaze ~ 30 Temmuz 2007 22:05
NOKIA 6300 BLACK-SILVER CEP TELEFONU
# Dahili Kamera
# Kamera Çözünürlüğü (piksel) : 2 MP
# Bluetooth
# Artırılabilir Hafıza
Axess,World Card ile 9 taksit
Bu üründe nakliye ücretsizdir.
399,00 YTL (KDV Dahil)
Havale İle 387,03 YTL (KDV Dahil)
9 x 44,33 YTL
Mobil Ödeme Kodu : 145010728
Dahili Kamera : Var
Kamera Çözünürlüğü (piksel) : 2 MP
Bluetooth : Var
Artırılabilir Hafıza : Var
Ağırlık (gr ) : 91
Boyutlar (mm) : 106,4 x 43,6 x 11,7
Ekran Çözünürlüğü (piksel) : 240 x 320
Ekran Türü : TFT QVGA
Fotoğraf Çekme : Var
Garanti Süresi (yıl) : 2
Gprs/wap : GPRS
Handsfree : Var
Hesap Makinesi/kronometre : Hesap Makinesi / Kronometre
Java Uygulamaları : Var
Kutu İçindekiler : Şarj Aleti
Max Bekleme/konuşma (saat) : 348 / 3,5
Max Telefon Hafızası (isim) : 1000
Model : 6300
Mp3/radyo : MP3 / Radyo
Oyun : Var
Pil Türü : BL-4C 860 mAh
Renk : BLACK-SILVER
Renkli Ekran : Var
Renk Sayısı : 16,7 milyon
Saat/alarm/ajanda : Saat/Alarm/Ajanda
Şebeke Frekansı (mhz) : 900/1800/1900
Sesli Video Kayıt : Var
Ses İle Arama : Var
Sms/ems/mms : SMS/EMS/MMS
Telefon Hafızası : 7,8
Titreşim : Var
Usb Desteği : Var
Video Kayıt : Var
Video Oynatma : Var
Menşei : İthal
Bu sayfayla ilgili görüş belirtmek istiyorsanız lütfen tıklayın.
Ürünle birlikte almak istediğiniz aksesuarları kutucukları işaretleyerek seçebilirsiniz.
Cep Telefonu
Cep Telefonu hakkında sık sorulan sorular...
Personal Digital Assistant (PDA)
Koca bir dünyayı avucunuza sığdırın...
arkadaşlar teknosadaki 6300 ın kutu içeriğinde sadece şarj cihazı var başkada bişi yok
arkadaşım teli aldğında kutu ambalajı açılmadıysa endişenmene gerek yok aynı marka bend de var bende şüphelenmiştim kulaklık cd sarj aletinden başka biişi çıkmadı rahat ol yani :D
tayfun41arkadaşım teli aldğında kutu ambalajı açılmadıysa endişenmene gerek yok aynı marka bend de var bende şüphelenmiştim kulaklık cd sarj aletinden başka biişi çıkmadı rahat ol yani :Arkadaşa Katılıyorum.. Bende 6300 Aldim o da K.V.K. Garantisi iLe aLdim :D süper...Satış Paketi İçeriğiSatış Paketi İçeriğiNokia 6300 cep telefonu
Nokia Batarya BL-4C
Nokia AC-3 Şarj Cihazı
Nokia Kulaklık HS-47
CD-ROM
Micro SD kart 128 MB MU-26:D ProbLem Yok yani..
bir şey sorucam ben 6300 aldım içinde garanti belgesi çıktı . ama garanti belgesi KVK değil bahar elektronik adında garanti belges(ACİL CEVAP VERİRSENİZ
kardeş bende sıfır aldım kutusuyla.Merak etme seni kandırmamışlar.Benimkinde de aynıları ve şarj makinası vardı.Orjinal usb kablosu yaklaşık 20 YTL ve o kutusuyla gelmiyo.Ben hep nıkia kullanırım ama hiç headset çıkmadı aldığım kutulardan.Bence onlar telefonun kutu içeriğine dahil değil.
kvk veya nokıa club değilse o telefon yurtdışıdır kaçak yani garanti dışı nokıa servisleri bakmıyor para istiyor hemen git geri ver bence kaçak teller bulgar malı olurmuş çökme riski oldugundan nokıa bakmıyor bu yazdıklarım güvenilir dir hiç vakit kaybetme git geri ver arkadaşım para kolay kazanılmıyor