Arkadaşlar iyi günler. 2 gün önce nokia 6300 cep telefonu aldım bugün resimleri felan usb bağlayarak PC ye aldım sonra telefondaki benim çektiğim videolarıda PC ye almak istedim ama PC'den videolar klasörüne girdiğimde hiç bir video görünmüyor:S halbuki telefonda 10'a yakın video var.Sorun nedir arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
6300 telefondaki videolar PC'de görünmüyor! Yardım
Ben de yaşadım aynı şeyi, sorunun kaynağını bulamadım, ama başka bir klasör açarak videoları telefonun kendi özelliği ile kopyaladım, kamera ayarlarından da o klasörü seçtim kayıt için, böylece gözüktü. Ama o klasör hala gözükmüyor.
Bir deneyin.
Çok saolasın dostum aynen dediğin gibi yaptım videolar gözüktü hemen kopyaladım. Yalnız sormak istediğim bi soru daha var; şimdi izlediğim videolarda 19'' monitörüm olduğu için görüntü baya büyüdü ee videoda izlediğim şeyin ne olduğunu bile tam net göremiyorum çok bulanık çözünürlük çok düşük yani :( hemen video ayarlarına girip baktım hepsi ( Video çözünürlüğü, Video klip kalitesi, Görüntü kalitesi ) en yüksek seviyede bide Video çözünürlüğü 176x144 de. Zaten 2 tane var 128x96 ve 176x144 bu çözünürlükler çok düşük yani bu telefonda bu kamera ile videolardan bu kadar kötü sonuç almamam lazım :( Bu video çözünürlüğünü yükseltmemin başka bir yolu varmı yani videoları daha net bi hale getirebilirmiyim.
hafıza kartında şifre varsa kaldır oyle dene
gokhan38hafıza kartında şifre varsa kaldır oyleDostum bu verdiğin cevap 1. sorum için mi 2. sorum için mi? 1. sorum için ise onu hallettim arkadaşın dediği gibi yapınca oldu. 2. sorunum için ise hafıza kartımda şifre yok zaten.
hafıza kartında şifre varsa kaldır oyle dene
Tamam arkadaşım açıklama yaptım üstte hafıza kartlık bir durum yok. 2. soruma cevap verebilecek olan varmı?
radyoaktifÇok saolasın dostum aynen dediğin gibi yaptım videolar gözüktü hemen kopyaladım. Yalnız sormak istediğim bi soru daha var; şimdi izlediğim videolarda 19'' monitörüm olduğu için görüntü baya büyüdü ee videoda izlediğim şeyin ne olduğunu bile tam net göremiyorum çok bulanık çözünürlük çok düşük yani :( hemen video ayarlarına girip baktım hepsi ( Video çözünürlüğü, Video klip kalitesi, Görüntü kalitesi ) en yüksek seviyede bide Video çözünürlüğü 176x144 de. Zaten 2 tane var 128x96 ve 176x144 bu çözünürlükler çok düşük yani bu telefonda bu kamera ile videolardan bu kadar kötü sonuç almamam lazım :( Bu video çözünürlüğünü yükseltmemin başka bir yolu varmı yani videoları daha net bi hale getirebilirmiyim.Arkadaşlar bu soruma cevap verebilecek olan yokmu?
hocam son zamanlarda çıkan virüsler belki senin dosyalarını gizliye almış olabilir senin kontrol etmende fayda var
6300 da dedğin gibi 2 tane çözünürlk seçeneği var ve çok düşükk çektiğin videolarıda kalitesini artırma gibi bi şansın yok malesef pc de tam ekran izlersen çok dağılır ya tel de izlicen yada orjinal boyutunda :/
Arkadaş sorununu çözmüş, niye gerisini okumadan cevap yazıyorsunuz ki?
Üzgünüm, getiremezsin videolarını büyük hale. Tamam, 2 MP çekebiliyor, ama o fotoğraf, saniyede 15-20 tane çekmesi gerekmiyor. Böyle genel kullanım için yapılan telefonların kameraları yüksek çözünürlükte video çekemezler.