Arkadaşlar ben bilgisayarıma 64 bit işletim sistemi yüklediğimde modemi tanıtamıyorum driverda hata alıyorum sanırım 64 bit uyumsuz buna ne yapabilirim illa ki modemi mi değiştirmeliyim? modemi değiştirmeden bir çözüm yolu yokmu bunun modemimin markası : "BILLION" modeli ise : "BIPAC 711-C2"
modemi değiştirmeden 64 bitde neti bağlayabilirmiyim bi yardım arkadaşlar lütfen bilgili olan kişiler.
64 Bit İşletim Sistemi Kullanmak(Yardım)
Dostum inşallah olur bu driver. XP x64 destekli olduğu yazıyor ama bilmiyorum...
xp değilde vistanın 64 bitlik drıverları çalışıyor windows 7 64 bitlik sistemde benim ses kartının 7 uyumlusu yok 64 bit uyumlusu. Bende vista 64 bitlik drıver kurdum sorunsuz çalışıyor güncelleme falan hebsini sorunsuz hallediyor
Dostum inşallah olur bu driver. XP x64 destekli olduğu yazıyor ama bilmiyorum...dostum bunun içinde .DLF uzantılı bir dosya var bunumu göstermeliyim ?
Merhaba arkadaşım,
İnternet explorer penceresini açarak modemin web arayüzünden ayarlama yapabilirsin.
Explorer penceresini açtıktan sonra adres satırına "http://192.168.1.254" tırnak içerisindeki linki kullanarak modemin web arayüzünden ayar yapmayı deneyebilirsin. Kullanıcı adı ve parolası fabrika çıkışlı olarak "admin"dir. Detaylı anlatırdım ama modemini daha önce hiç kullanmadım. İşine yarayacağını umarım.
NOT: Modemlerin ayarlarını her zaman web arayüzünden yapman bilgisayarında bulunan gereksiz program karmaşıklığından kurtulmanı sağlar.
Kota takibi yapmak istiyorum diyorsan ona karışamam. Kolay gelsin, iyi eğlenceler dilerim.