bir sürücünün 64 bit olup olmadığını nasıl anlarım acaba herkes 64 bit daha iyi diyor geçmeye karar verdim ama sürücü lazım dimi 64 bit sürücü bide 32 bit vista dvd im var ama içinde 64 bit de yazıyor nasıl oluyor acaba. Toparlarsak 64 bit sistemimin olması için nelere ihtiyaç duyarım? sürücünün 64 bit olup olmadığını nasıl anlarım?32 bit vista DVD si ile 64 bit vista kurulursa ne olur?? internetim kotalı o yüzden soruyorum
64 bit sürücü yardım??
Windows 7 bölümünde hayli cevap var sorunuz hakkında. Konuyu inceleyebilirsiniz:
https://www.chip.com.tr/forum/64- ... gildir_t104043.html
saolun 32 bitte kalacağım çünkü kotam sınırlı olduğundan tekrar 64 bit program indiremem özellikle büyük programları düşünürsem böyle iyi zaten sanallaştırma filan yok yok böyle iyi win 7 m olsun yeter bana 64 bit filan en azından bana göre değil çünkü sistemim şu anda hızlı ve de 64 bit e geçerken kesinlikle problem yaşarım benim yerime bir profesyonelin geçmesi daha iyidir bence aynı anda bir çok işlem yapmayıp sürekli rarlarla program yazmakla auto cad ile uğraşmadığıma göre benim gibi teknolojiye meraklı olan ama profesyonel olmayan kişiler için 32 bit iyi gibi duruyor teşekkür ederim süleyman. (abi mi desem)