merhaba arkadaslar benim bir problemim var ben 32 bitlik windows 7 olan makinama format atıcaktım recovery ozelligini fazla kullanmadıgımdan elimdeki 64 bit le format attım ama bir anlık unuttugum sey ekran kartının 32 bit olduguydu.Daha sonradan 32 bit windows kurmaya calıstım ve yarısında hata vermeye basladı.64 kuruluyo ama 32 kurulmuyor.Acaba benim cd de mi problem var yoksa 64ten 32 ye dusurulemiyormu?Ayrıca bende recoverysi de duruyor.Acaba onla format nasıl atabilirim.Oyun grafigine 1 verdi degerlendirici.Berbat durumda.Sizce ne yapabilirim...
64 bit ten 32 ye geçemiyorum.Acillll
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
i3 işlemci 2.13 ghz 4gb ram 32 bit ekran kartı nvidia casper asıl asıl konu neden kabul etmedigi 32 bit i acaba problem cd de mi?iç hata mesajı veriyor.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Ekran kartinin 32 bit yada 64 bit diye dalgasi yok sadece driverslari 32 bit sisteme 32 bit 64 bite 64bitzini kuracaksin.
Senin masüstünde gördügün o sey masaüstü cözürlürlügü düsündügün sey degil.
Makineyi 64 bit ile kurup güncelleme ve dogru driverslarini kurdugunda derecelendirmede düzelir windows updateden zaten pek cok drivers oto gelicektir.
Sorununa gelince 32bit dvd sorunlu olabilir baska bir mantigida yok.
OP Taze Üye
9 mesaj
dogru mu anladım ben ekran kartının 64 bitligini mi kurcam?
OP Taze Üye
9 mesaj
arkadaslar ekran kartı geforce gt240m 64bitlik driver indiriyorum umarım ise yarar
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
arkadaslar ekran kartı geforce gt240m 64bitlik driver indiriyorum umarım iseyarar yarar merak etme, arkadaşın dediği gibi ekran kartlarının işletim sistemi mimari yapısıyla alakası yok. 32bit'te yüklesen 64'te farketmez... ayrıca sisteme uygun sürücüleri windows update zaten buluyor win7'de. başlat'tan windows update'e gelip bir arattır güncellemeleri çıkar orda zilyon tane...