wın7 yi 64 bitlik kurdum 40 Gb lık ayrılmış bölüm nerdeyse tamamen doldu 32 bitlik kurduğumda ise o kadar program kurmama rağmen yarısı boş. Program Files klasörüne benzer program dosyaları(X86) diye bir klasör daha bulunmakta. Bunlar normal mi?
bir diğeri de birkaç saat önce konu açmıştım ama bilgi alamadım onun için burada tekrar yayınlıyorum.
Sistemimde 2 adet 500Gb lık HDD bulunmakta Wın7 sistemi kurduğumda bilgisayar açılırken var ama belli bir süre sonra da HDD lerden biri yok oluyor. Yok olan HDD ye de sistemi kursam farketmiyor. XP de böyle bir sorun yaşamadım. HDD uçtuğunda PC yi 3-4 resetlememden sonra açılıyor. Ne yapmalıyım?
64 Bitlik wın 7 sistemi kurulduğunda
Aaaaaa ben düşünemedimeleman sen önce sana yardım eden kişilere saygılı olmayı öğren. ondan sonra yardım iste. bu kafada daha çok beklersin birisi kalkıp yardım etsin diye!
bilgisayar her açıldığında takıyor belli bir süre sonra çıkarıyor demek
yazı yazmak için dfeğil fikir vermek için uğraşı
eleman sen önce sana yardım eden kişilere saygılı olmayı öğren. ondan sonra yardım iste. bu kafada daha çok beklersin birisi kalkıp yardım etsin diye!pardon kim yardım etti
ben saygısızlık yapmıyorum olaya espiri ile bakıyorum
şu ana kadar yardım gelmediyse de yazdıklarımdan dolayı değildir.
çünkü sorunum ile yazdığım arasında epey zaman farkı var. yoksa tüm okurlar münecim de benim olaya böyle espirili bakacağımı tahmin etti.
şu an espiri yapmıyorum yazmak için değil fikir belirtmek için yazın.
olayı iyice irdelemek lazım cevap hakkı doğurtmayın lütfen.