sss3740 sormuş:
Merhaba tüm üyelere..
Benim bilgisayarda suan klasör halinde yani daha CD'ye yazılmamıs 64bit Windows XP var.Bense suan 32bit kullanıyorum..Ama 4GB'lık RAM özelliğini kullanabilmem için bana 64bit XP gerekiyo..
Sorunum ise bende klasör halinde olan bu 64bit XP'yi CD'ye yazdıramamam.Daha dorusu yazdırıyorum ama kurulum baslamıyo ve su mesajı alıyorum "This version of windows must be installed by booting off of the CD. Please reboot your computer with the CD in in the drive." Bu mesaj neden karsıma çıkıyor anlamıyorum. 64bit XPnin bütün dosyalarını kalsörlerini ve en önemlisi setupunu sorunsuz olarak yazdırıyorum.İşletim sistemlerini CD'ye yazdırırken ayrı bi işlem mi yapmam gerekiyo.Bilgisayarım daki donanımlar 64biti destekliyor.Onu arastırdım.Lütfen bir işletim sistemi CD'ye nasıl aktarılır bunu bana anlatın..Yardımlarınızı bekliyorum...
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Intel Core2 Duo-2,66GHz-2GB RAM-512MB Ekran Kartı
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; Embedded Web Browser from: http://bsalsa.com/; .NET CLR 2.0.50727; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)