Arkadaslar ben biraz mesaj manyağıyım sizce 6500 clasic mi yoksa slid mı daha iyi lütfen yardım :(
6500 slide mı yoksa 6500 clasic mi lütfen yardım ?
6500 slide kullanıyorum, mesaj yazımım epey hızlıdır :) uzun tırnaklarla bile rahat mesaj yazabildiğim nadir telefonlar arasında. 6500 classic te sanırım tuş takımı farklı, internetten baktığım kadarıyla tuşların kenarı eğimli, mesaj yazarken zorlayabilir. almadan önce yan yana getirip değerlendirmeni son kez sen yap.
Kardeş classic hakkında fazla bilgim yok ama slide'ı 1 yıldan fazladır kullanıyorum bence çok güzel telefon aldığıma hiç pişman olmadım. Çok mesaj yazdığını söylemişsin ben ilk başlarda mesaj yazmaya alışamamıştım kızağı sürekli aç kapat ama zamanla alıştım tabi, mesaj konusunda belki classic daha kullanışlı olabilir senin için.
15 aydır kullanıyorum, kayan kapak ilk günkü gibi. ancak, ilk zamanlar kayan kapaktan dolayı 2 - 5 - 8 numaraları tamamen , 1 - 4 - 7 numaralarının sağ kenarları , 3 - 6 - 9 numaralarınında sol kenarları sürtünme nedeniyle hafif kazındı. renklerinde bozulma ve numaralarda silinme yok ancak mat bir görünüm oluştu. uzun zamandır bu sıkıntı yok, numaralar yok olacak sanmıştım ama olmadı :) aynı telefonu kardeşime aldığımızda benzer sıkıntı olmadı, benim şansıma... sende eğer 6500s alacaksan tuş takımını sürekli aç kapat , deneme yap.
Sony-Ericsson C720i almanı tavsiye ederdim ama çok geç!
ikisindende uzak dur bencee...iyi bir tavsiye bence dikkate all .