herkeze slm ben yeni 6600 aldım acaba hangi marka bluetooth almalıyım sizce yardıcı olursanız cok sevinirm simdiden cok saolun
6600 a hangi bluetooth
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.fleky billintone markalarını öneriyorlar sorunsuz çalışıyor şu aralar bunlar rağbette birde fiyatları çok uygun. 20-30 dolar arası değişiyor.
sizce 100m lik mi aliyim yoksa 10m lik mi
100 m zaten 3-4 milyon fark ediyor ve değer bence...
bende epox kullanıyorum 100m lik sorunsuz çalışıyor memnunum 
arkadaşlar MSI 845e max serisi bluetooth çihazı vermişti promosyon olarak ama nasıl kurulacagını bilmiyorum şimdi lazım oldu kurulum hakkında bilgi verin şimdi anakartı degiştirdim intel d865perl aldım anakartlarda uyumluluk srunu varmı yardımcı olun degilse yeni almak zorunda kalacamşimdide teşekkürler
alıntı:
Gönderen : TuNaHaNarkadaşlar MSI 845e max serisi bluetooth çihazı vermişti promosyon olarak ama nasıl kurulacagını bilmiyorum şimdi lazım oldu kurulum hakkında bilgi verin şimdi anakartı degiştirdim intel d865perl aldım anakartlarda uyumluluk srunu varmı yardımcı olun degilse yeni almak zorunda kalacamşimdide teşekkürler
Zaten tel. üzerindeki bluetooth lar 10m den daa fazla almıyor. + Bluetooth V 2.0 2005in sonlarına doğru bir çok tel.de olacak. Amaç ne? Hız ve az enerji tüketimi. ;)