6630 A N-GAGE OYUNLARI YÜKLENİR Mİ? Yani symbian sayesinde böle bi özelliği varmış. Ve buna mesela şuanda king of fighters moda mesela o oyun yüklenebilir mi? Bide ben şu özelliği çok merak ediyorum. Şimdi ben telefonla konuşurken konuşmaları kaydedebilen bi özellği var mı? veya yüklenebilir mi? Bİde Bu aletin Hoparlörü var mı?
6630 A N-GAGE OYUNLARI YÜKLENİR Mİ?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Buarada şunu söylemeyi unuttum. Hepsiburada.com da ses kaydının olmadığını söylüyorlar doğru mu bu?. Yani bu biraz saçma değil mi? Yani şimdi hem video kaydı yapacak 1 saat boyunca hem de sessiz mi olacak bu videokaydı anlıyamadım. Bide 6630 da acaba hoparlör var mı? Yani kulağıma koymadan ve bir bağlantı olmadan(kulaklık kablosu) konuşabilir miyim acaba? İlginize teşekkürler
git piyasayı araştır derim sana garantili olarak bu en portatif 3g harikasını
sana 700 civarında 2 yıl garantili olarak bırakabilirler (istanbul-ankara-izmir üçgeni).
telefonun ses kaydı var video hafıza kartının kapasitesi kadar kaydediyor 64mb için 1 saat ki çok iyi bir rakam. 3g destekliyor yani daha hızlı internet ve video konferans. office, pdf dökümanlarını programlar yardımıyla açabilirsin. maillarına bakabilirsin (pop3, imap). daha ne diyim pc den farkı yok. ftp bile yapabilirsin. bende 6600 var pc'den uzak bi yere gittiğim zamanda pc olmadan da işimi görebiliyorum.
Aslında şöyle sorsaydım daha ii olurdu:)
1. Soru Kamerası akıcı mı yani kameraya çektiğinde donmalar oluyo mu ve kamerası net mi? Yani detayları net olarak gösteriyor mu?
2. Soru Ses kayıt yok diolar bazıları doğru mu?
3. Soru Msn e uyumlu mu?
4. Soru verilen parayı karşılar mı?
5. Soru Mp3 çalar ı iyi mi? Yani bi mp3 player i aratır mı?
6. Soru şimdi symbian işletim sistemi çok önemli yani bakıyorum diğer tellerin sistemlerine hiçbiri symbian değil. Bu symbian özellikle yüklenen oyunlar için çok önemli yani kısaca symbian çok önemli bi sistem dimi?
7. ve son soru hoparlörü var mı yani tel.le konuşurken telefon bi kenarda dururken ben konuşabilir miyim.
dediklerinin hepsini karşılar bi mp3'ün stereo mu değilmi onu bilmiyorum
haa o sineksavar nasıl bişe yani gerçektende sineksavar mı o
HepsiBurada'da "ses keydedici" olarak bahsettiği, telefonla konuşurken karşıdakinin ve sizin sesinizi kaydetme özelliğidir. HepsiBurada'da ayrıca "ortam sesleri kayıt" olarak ayrı bir özellik gösterilmiş, ki bu sizin anlayacağınız ses kayıt (voice recorder)'tır.
evet ses kaydedici yok ama 1sa. sesli video kaydedici
var bu daha iyi bir özellik.
ayrıca notebook varsa egprs özelliği de var.
bununla gprs(+/- 56kpbs) x2 hızla bağlantı yapabilirsin.
böyle telefona böyle fiyat normal.