"Bu telefon henüz yapım aşamasında olup, benzer şekilde ve özelliklerde üretilmesi beklenmektedir." yazıyor verilen adreste de, henüz somut bişey değil yani :)
7.2 MP'lik kamerasıyla N98
- 1
- 2
Ya arada N96 vardı. Gittigidiyorda görmüştüm. N98'i hangi ara yaptılar
7MP'lık kamera olması onemlı degıl. Onemlı oan gece çekimlerini guzel yapsın. Bende N95 var ama gece çekimi modunu hıc kullanmıyorum. Zaten 3MP'de goruntuler gayet yeterli. 7MP alıp kullanmanın hıc manası yok.
isterse 10 megapixselk koysun o ebatlarda sensör olmadıkca bi cacık olmaz
elazigliya iice abarttılar eee, n95'in 1000küsür ytl'lik fiyatını bile cok fazla buluorm ben kim bilir bu kac para olur. verilirmi onca para yazık be... onu alacagıma gider 300-400lük bi cep, bi o kadarlıkta dijital foto mak. bide taş catlasa 100ytl'lik bi mp3 player alsam 1000ytl yapmaz üstüne bana para kalır be.............Doğru söze ne hacet. paralarını nereye atacaklarını bilemeyenlerin sırtından iyi geçiniyorlar valla. al 300-400 YTL ye hem walkmanli bir telefon hemde 700 YTL lik bir video camera ve 400 YTL ye kaliteli bir foto makinası eder sana 1400 YTL . birine bir şey olsa ikisini kullan. birde o telefona bir şey olduğunu düşünsene yandı keten helva
catır catır kullanırım onlarıda isimi fazlasıyla gorur yani.
öyle duşunduğunuz kadar pahalı olmucak n95 in ilk cıktığı zamanlardakı fiyatının biraz ustunde olucak n95in fiyatıda baya bi düşücek haliyie ;)
elazigliya iice abarttılar eee, n95'in 1000küsür ytl'lik fiyatını bile cok fazla buluorm ben kim bilir bu kac para olur. verilirmi onca para yazık be... onu alacagıma gider 300-400lük bi cep, bi o kadarlıkta dijital foto mak. bide taş catlasa 100ytl'lik bi mp3 player alsam 1000ytl yapmaz üstüne bana para kalır be.............aynen katılıyorum nasıl olsa yenileride cıkıcak ..
catır catır kullanırım onlarıda isimi fazlasıyla gorur yani.
Yinede Samsung u geçemez.Samsung 10 mp kameralı telefonu var
10 mp kamera bir ceptelefonunda olup da 10 mp kalitesinde mi olacağını sanıyorsunuz???? ilerde olur ama teknoloji o kadar gelişmedi daha
nokia sınır tanımaz oldu...Yakında 15_20 megapiksellik kameralar çıkarsa şaşırmayın...
bana sorarsanız saçmalık altı üstü bir alo o kapasitede bir telefonum olacğaına düzgün bir tlf birde canon foto makinem olsun daha iyi
bu tele kı sasırdınız n97 ye bı göz atın derım ben asıl devrim bu
arkadaşlar manyak birşey bu fiyatı da güzel olsa hiç düşünmeden alırım
n95 çok kaba bir telefondu bu yine birazdaha ufak tefek kibar olmuş :D tipi hoşuma gitti ama fiyatının hoşuma gidicegini sanmıyorum :D
- 1
- 2