Wİn 7 de Bir sorunum var; yardımcı olabilirseniz sevinirim: Özellikle bir program set up ına tıkladığımda ekran kararıyor ve bu karartı yaklaşık 3 saniye kalıyor. Aynı zamanda bilgisayar ilk açıldığı zamanda ekran kararıyor ve daha sonra düzeliyor. Bu arada 7 yi kurduğum ilk günlerde böyle bir sorunum yoktu. Bu karartının olmaması için Ne yapabilirim acaba?
7 de ekran kararması
Ama eskiden uac açık iken ekran kararmıyordu ve ben uac nin açık olmasını istiyorum. Başka bir alternatif var mı?
En güncel sürümü var zaten bende,ama yine de kararıyor.
ekran görüntüsü atarsan daha yardımcı oluruz. hem uac'ı en altta bir üst seviyeye getirirsen kararma olmadan kullanırsın.
Bu arada uac yi kapatsam da bilgisayar ilk açıldığında veya kapanırken ekran kararıyor 4-5 sn boyunca ve laptop un kapanmasını ve açılmasını geciktiriyor. uac yi kapatınca sadece program kurarken ekran kararmıyor. Ekran görüntüsünü karartı esnasında mı göndermemi istiyor sunuz?
Tüm Güncelleştirmeleri Yükledim ve Ekran Kartı Sürücüsü Güncel. Ama sorun yine devam ediyor
Bendeki sorun heralde farklı; Şöyle anlatayım; Örneğin bilgisayarı kapatmak için "kapat" tuşuna basıyorum;ardından 5 sn kadar ekran sanki kapalıymış gibi kalıyor ve ardından "kapatılıyor" yazıyor ve pc kapanıyor. Aynı şekilde pc yi açtığımda "hoşgeldiniz" diyor,ardından 5 sn kadar ekran sanki kapalıymış gibi duruyor (yani simsiyah) ve sonra pc açılıyor
Sizce başlangıçtaki bu kadar programın bilgisayarın açılmasında ve kapanmasını bu kadar etkilemesi doğal mı? Aynı zamanda tabii ekranı karartması?
Başlangıç programlarını devre dışı bıraktım,maalesef yine kararma sorunu ortadan kalkmadı.